О мать маяСАХАР писав:Кадік ти менше 4000 не купиш-узбагойся.Це не бляхарфешнтазік.andreyclk писав: Або накрайняк кадік ато САхар курити кине

Це п'ятибально :)))
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
О мать маяСАХАР писав:Кадік ти менше 4000 не купиш-узбагойся.Це не бляхарфешнтазік.andreyclk писав: Або накрайняк кадік ато САхар курити кине
Картошку великогабаритну?САХАР писав: ти картошку возиш а комусь щось інше габаритне возити добре
5 балівСАХАР писав:Кадік ти менше 4000 не купиш-узбагойся.Це не бляхарфешнтазік.andreyclk писав: Або накрайняк кадік ато САхар курити кине
В тебе реально БМВ головного мозкуСАХАР писав:Шрот Спрiнтером возится який дорожче вiд твоiх Х5.Далi питання э?
Та тут пукан тільки в тебе горить,що ти без роботи лишишся якщо авто в ціні впаде.САХАР писав: тут тiлькi ти i ще Дохтур моментами.Це всi бачут
Купи собі велосипедСАХАР писав: Менi щоб iхало
Я так і знав шо то твоя бочка булаСАХАР писав: Я наiздився вже так що менi зараз престиж [цензура]
В тебе якийсь панічний сміх....чого би то?!Dexter писав:САХАР, ахахахахаха, ше раз 5 балів![]()
![]()
![]()
Патамуша в нього ауді, яка в польщі касарьandreyclk писав:В тебе якийсь панічний сміх....чого би то?!Dexter писав:САХАР, ахахахахаха, ше раз 5 балів![]()
![]()
![]()
тссс.... то ж *преміум* авто .Йому її сам Цукор продавKirik писав: Патамуша в нього ауді,
В мене собрати на такому шроту не їздятьСАХАР писав: Тепер покажи менi хоч одного з своiх собратiв на таких машинах?
Чувак то форумний автомобіль,не знаєш її історії то краще іде з декстерлм на ауді покатайся ,реліквія ептСАХАР писав:andreyclk, а Альфа 145 як машина?Та що за 1299долл?Була?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей