не сказав би, що це такandreyclk писав:Є то є ,але не у всіх? Навіть жовтий пів дня тут тусуєтьсяRULES писав: є такі роботи
прошу пересвідчитись:
search.php?author_id=5313&sr=posts
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не сказав би, що це такandreyclk писав:Є то є ,але не у всіх? Навіть жовтий пів дня тут тусуєтьсяRULES писав: є такі роботи
п..3д@бол-невдаха писав: xxfOxx, Myself,
мені за податки відчитуватись не треба бо я не осуджую людей які хочут жити по людськи. я знаю що в нас така країна яка вимушує таке робити.
а ось ви ні,ви вважаєте що в нас все ок ви дартаньяни а всі решта козли.
, а от решта людей, котрі платять податки, дотримуються законівп..3д@бол-невдаха писав: Д'артаньян
.п..3д@бол-невдаха писав: а всі решта козли
Ти зареєстрований як ПП? Які в тебе перешкоди - скажи будьласка, буду знати, бо я щось небачив бюрократії, цікаво послухати.xxfOxx писав: 4. п..3д@бол-невдаха написав:
я хочу розпочати власну справу,вже багато чого зробив в даному напрямку,але знову ж таки починається срана бюрократія і т.д
Мішаня красавчікcat-yellow писав: бо сам ведеш себе, як бидло
і те "по людськи" твоє -це звичайний бидло-рагулізм
і не показуєш податки, бо ти не маєш, що показати
чому?
бо
Цитата:
п..3д@бол-невдаха
п..3д@бол-невдаха писав: так давайте повернемось до конструктивної розмови. чому ви більше не купуєте в донецького пальне? бо він вас кинув
чому громадянин якого кинула держава повинен платити їй?
в чому так блет унікальна різниця?
бляць опять податки, які ти не платиш, а хто ж тоді їх платить то а ?????п..3д@бол-невдаха писав: Myself, не держава тебе вивчила а податки твоїх батьків, не держава привика купила, а всі хто сплачує податкинемає державних грошей1 це все гроші народу.
п..3д@бол-невдаха писав: а ще заправив машину на 900 грн а це 450 грн податків.
В нас за живий124 15 захочутьandrew писав:Kritik нормальні тачки в польщі теж коштують як у нас.. а шрот він і у нас шрот
Не знаю як про 50% але 40 точно є податків в вартості бензини,і їх платить не власник заправки а ми разомxxfOxx писав:п..3д@бол-невдаха писав: а ще заправив машину на 900 грн а це 450 грн податків.![]()
![]()
, я розумію що в лікарів якась своя трава, але ти зав'язуй краще з такими сильнодіючими препаратами
ну ні 40 ні 50 точно нема, збори можна порахувати, дещо доречі йде і на дороги якщо що, а блін зараз дохтур буде казати що всі дороги гівно, не тре платити нічого.andreyclk писав: Не знаю як про 50% але 40 точно є податків в вартості бензини,і їх платить не власник заправки а ми разом
ну чувак, хто на шо вчився, я тобі так скажуKirik писав: AnGeL, шо я тут роблю, а фіг його знає, я і сам собі ставлю таке запитання. треба їхати як кет чи крітік в польщу, бо у нас роботи взагалі немає
вот власне, тільки в нас народ афігевший ціний той шрот втридорого, вот і вся проблемаandrew писав: Kritik нормальні тачки в польщі теж коштують як у нас.. а шрот він і у нас шрот
Купив собі знайомий 2002 року а6 ,стан супер,комплектація максимальна.Відїздив вирішив поміняти авто ,перший ж клієнт без торгу за 3500 забрав(за стільки і купив)AnGeL писав: а сама с2000 - 20 кусків мінімум
Дешевий шрот спасе чиїсь життя,це маловажливо для тебе?AnGeL писав: дешевий шрот врятує цю країну від занепаду
А де я писав про вибір між ауді і вазом?САХАР писав:Ну і купляє назбиравши за 3 рокі той Микола
1.09-99 2007-08 рік
2.Ауді А-6 2002 рік.
Тут проходе місяць і починаєтся зима
1.купляє 4 колеса за 2500грн
2.купляє за 2500одне колесо.
Проходе зима і треба поміняти колодкі фільтра і салінблокі з маслом.І вот тут починаєтся саме цікаве
Показати скільки на укр номерах їздять на лисій літній чи старій зимовій резині?!AnGeL писав: САХАР, про шо ти говориш, які колеса) всесезонка бу на всі випадки життя
Я вже все зрозумів про тебе.Я знаю що один оригінал до Мазди коштує дорожче чим всі разом взяті до Жигуля ще й шарові в придачу.А відра які їздять я бачу кожен день-щось ніхто не робе нічого-це ж дешево?andreyclk писав: Сайлентблоки виїжають в мазді в 4-рази довше аніж на жигулю а ціна в два рази дорожча
Ну чого ж: я б, наприклад, взяв би якогось фокуса початку 2000-хAnGeL писав: а люди ж то массово полетять купляти власне шрот бізнес класу, всякі а6, і е39, бо то треба бути першим хлопом на селі,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей