п.с. і ше припишуть тебе до бляхарів
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто прийде? ! Ті хто плаять податки за кордоном чи ті хто самі контрабас возять?!Kirik писав: скажуть шо ти поганий человЕк, державу грабуєш
я бачу ти і сам в курсі хтоandreyclk писав: Хто прийде? ! Ті хто плаять податки за кордоном чи ті хто самі контрабас возять?!
всі хто вийшли на майдан значить рагуліСАХАР писав: Скажу одне,буде бiльш доходчивiше.Люди блокуючi дороги не мають нi роботи нi заняття тому iм в голову всяка фiгня лiзе.
розумієш їм просто треба сказати що вони встигнуть продати свої пасцатики 3-4 по 5 тис уо і потім купити за ті гроші а8 і вони перші побіжать перекривати кордони, вони ж просто за власний кошельок переживаютьandreyclk писав: Люди схильні до подвійних стандартів
Так хто їм зараз заважає продати? Таке враження що їх хтось дома закрив і не випускає,прикував до тв і включив 5-каналDoktor писав: що вони встигнуть продати свої пасцатики 3-4 по 5 тис уо і потім купити за ті гроші а8
що нехаватає українцям з зарплатою 200 доларів? ушатану і виїзджену Ауді А8Doktor писав: встигнуть продати свої пасцатики 3-4 по 5 тис уо і потім купити за ті гроші а8 і вони перші побіжать перекривати кордони, вони ж просто за власний кошельок переживають
А при чому тут емергешники?..Doktor писав: всі хто вийшли на майдан значить рагулі
всі хто щемив мусорів у врадіївці -селюки
всі хто взагалі протестують бики бо не треба скігліті требі браті лапату і працюваті
От дивись ти доросла людина,а от наівний ніби тобі 15 років.Myself писав: лісоруби Закарпаття, бурштинокопачі Волині
Тебе особисто хто наіпав?Myself писав: Не треба в один ряд ставити найобщиків та майдан
Декларації чиновників бачив?! От там реально молодці,нагнули всіх і роблять винними бляхарів в такому економічному стані країниMyself писав: Зате я матьорий, урвав собі грошенят/мацковську пенсію/польське відро "на кожі і лисаках". "Значить я мудріший за мого сусіда-лошка"... Якось так
ФактMyself писав:А при чому тут емергешники?..Doktor писав: всі хто вийшли на майдан значить рагулі
всі хто щемив мусорів у врадіївці -селюки
всі хто взагалі протестують бики бо не треба скігліті требі браті лапату і працюваті
Не треба в один ряд ставити найобщиків та майданДля мене львівські "бляхарі", лісоруби Закарпаття, бурштинокопачі Волині та сепаратисти Сходу - ідентичний підвид людей. Всі вони - думають тільки про себе. "Після нас - хоч потоп". "Зате я матьорий, урвав собі грошенят/мацковську пенсію/польське відро "на кожі і лисаках". "Значить я мудріший за мого сусіда-лошка"... Якось так...
гуцул курде сосну зрубав, і потарабанив на колейку продавати європейцям, де на нього чекає німець, і скупує в кожного гуцула по такій сосніandreyclk писав: Ти щей досі впевнений ,що прийшов вуйко з полонини і почав рубати ліс і вагонами його продвати? Чи може простий василько з волині вирішив анука я піду бурштин покопаю прям перед очима міліції і депутатів?
Можливо сигарети не наша табачка випускає?
В мене ти шо хочеш? Давай зберемось усім форумом і поїдемо воювати проти того свавілля ,проти вирубки.Їдеш ? НІ?!Myself писав: Це питання до всієї державної машини. Але як ті люди дивляться в очі своїм дітям, яким тут треба буде жити -
дякую . Рік був непростий , але походу вона - зі мною !andreyclk писав: Удачі тобі чувак,вона тобі реально пригодиться
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей