А в ашани і форуми пхнуть шоб погуляти по них

І про 200 баксів ти в корні не правий,маю знайомих які живуть і на меншу зп маю які досить великі кошти заробляють але і тут суть не в тому
Пора навести порядок з бляхами і вони самі це вирішили зробити
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і я платив, коли там живandreyclk писав: Місцеві бляхарі (не контрабандисти ,зараз розмова не про них) працюють на роботах,і платять податки в Україні (на відміну від декого).
andreyclk писав: Жовтий мене просто дивують заклики людей платити податки( не особисто до тебе а в загальному) і піднімати економіку батьківщини ,людей які звідси далеко.
між іншим, ти був дійсно ФОП-ом і займався підприємництвом чи був по суті найманим працівником оформленим як ФОП ?cat-yellow писав: я закрив ФОП у 2014 році
набирати по суті найманих працівників, але з метою оптимізації сплати податків оформляти їх ФОП-ами. гарне слово "оптимізація", але ми ж знаємо, що то насправді означає.cat-yellow писав: досить поширено в сфері ІТ
вот, ти сам підтверджуєш життєвий девіз:andreyclk писав: Ти правий,що усе малоби робитись по іншому але ми в Україні живемо,влада думає як збільшити свої активи за рахунок нас а не підняття економіки.
це по твоєму нормально? це типу шлях в світле майбутнє? чи це хоть якось вирішує проблему?"Влада грабує, значить і я буду"
в нас біля смітників є бомжі які завжди збирають мукулатуру і пляшки, це в 100 раз краще ніж айтішники які свалили до польщі і не платять тут податківcat-yellow писав: до чого веду - вони навіть більше працювали, ніж наші місцеві бляхарі, які ниють....
це не відміняє необхідності сплатити мито, акцизи, штрафи і що там ще було по закону на момент ввезенні ))Петро писав: ті машини розібрати на шрот
зразу після того як сплатять всі податки айтішники і віддадуть все, що вкрали чиновники, тоді можливо навіть будуть видавати квартири молодожонам ,а вулиці будуть мити керхером 2 рази в деньvovka писав: всі акцизи, штрафи, і мита які діяли на момент ввозу.
andreyclk писав: а по таойомі нормально сидіти на дивані і нічого не робити,жалітись тільки?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 31 гостей