Я в той час на сонечку смажив шашлики на подвір'їweber писав:AndrewK, бгигиги бо ти в той час в салоні сидів?

І цитата стосується не тих, хто пхає, а тих, хто нібуя не робить на займаній посаді. Хоча нажаль то стосується не лише Львова
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я в той час на сонечку смажив шашлики на подвір'їweber писав:AndrewK, бгигиги бо ти в той час в салоні сидів?
у мєня може й дежа вю , але фотка - позаминулорічна , імхоAndrewK писав: Бгигиги
для вбросу про зраду покатіт і такеLiuskywalker писав: у мєня може й дежа вю , але фотка - позаминулорічна , імхо
Цілком згідний. Але казати, що були неготові, інчого не робили також не вірно.САХАР писав:Не було великої кількості машин.Я на літній резині відїздив вдень.А вот ввечері вже почалося.Техніка їздила тількі центральними вулицями-біля обл.ради навіть хімію насипали.Прилежні вулиці-принаймні де я був мали односторонній рух без можливості зїхати в сторону.В мене на вулиці суддя живе так взагалі сиплять по два рази і чистять хоча параллельні всі не чистить ніхто.Refrugurator писав: що і вдень в неділю
А я то думаю хто почистив бічні вулички в місті! )))Петро писав:Чистять львів чи нє,бо я по янтарному по бічних вулицях губою всьо гребу
Будемо їздити по скалам!Петро писав:Вже всьо замерзає блін
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей