bossjara писав: тому що у польщі % який сплачує продавець адекватний
А в Польщі менше нехай буде тих 8% податку?bossjara писав: віддаємо 3% банку, 5% єдиного податку
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
bossjara писав: тому що у польщі % який сплачує продавець адекватний
А в Польщі менше нехай буде тих 8% податку?bossjara писав: віддаємо 3% банку, 5% єдиного податку
Про яку "не обізнаність" йде мова? Про необізнаність закордонних компаній які робили дослідження яку замовив наш уряд (відповідний департамент,..не важно) ??Thorn писав: ROVA, це знову доказує про не обізнаність. причому тут "закриття кордонів для нелегального товару" до касових апаратів?
Не Всі торгують лєваком, хоча є певний відсоток... От їх і треба лупити по повній, а не ставити апарати!
вони здебільшого і без того завжди так роблять .... нам не звикатиAndriy01 писав: Знайомі підприємці про це підвищення кажуть просто: з січня закладають нову, вищу ціну в товар.
суть не в податку. суть в % який бере банк "за обслуговування терміналу"volodimir1975 писав: А в Польщі менше нехай буде тих 8% податку?
а ну розкажи мені чим таким "барижити" де така додана вартість?RULES писав: в сфері баригування. Бо додана вартість там 80-100%
в тому й справа, що для перепродажу спрощена система оподаткування - не найкраще рішення.bossjara писав: а ну розкажи мені чим таким "барижити" де така додана вартість?
Kritik писав: я вже колись казав, в мене на заводі, який в місяць продає продукції на міліони євро, директор заводу їздить на Мондео 2013 року, який коштує на 2-3 штуки баксів більше ніж мій Фокус
andrewdor писав: Друже, ти як дитина..
Kritik писав: Вік: 25
в нас на роботі навіть апарат з батончиками з терміналомvovka писав:а ми зайшли в ТЦ 3 Слони (такий великий пафосний мебельний на кільцевій), рішили купити диван, ліжко ще там по мелочі ))) Сума немала, ясно що в кишені нести кеш ніхто не здогадався. Але жоден з потрібних магазинів не приймає картки (і то ж вони торгують не хлібом по 10 грн, а товаром за десятки тисяч) Пішли до банкомату, але один єдиний кредобанківський банкомат в тому задуп'ї нещодавно кудась ліквідувалиDexter писав: я недавно купляв квіти на продуктовому шуварі - розраховувався картою![]()
![]()
То певно тільки в нас такий брєд у великому ТЦ може бути.
1. Факт . І так і має бути , нє ? Чи про що ми счас ?andrewdor писав: 1.Термінал - показує обіг коштів по рахунку, на який треба буде показати якісь документи
2. Ці гроші з рахунку також треба якось знімати.
3. на рахунок ти отримуєш на 1,6-2% менше ніж на ціннику. А якщо ще включений бонус, то ще мінус 2,5-5%. І це тільки за операцію по терміналу.
до речі, якраз подібну штуку зараз проштовхують у новий податковий кодекс "комітетом Южаніної". Щоб підприємтсво не платило податок з прибутку якщо воно не виводить гроші з підприємства.Lui писав: суть "податкових канікул" полягає в розвитку власного бізнесу - "не платиш податків не виводиш гроші збільшуєш оборот розвиваєшся в майбутньому платиш багато податків",
Далі немає про що говорити.Liuskywalker писав: Щодо бонусу - відколи це кешбек "висить" на продавцю ?
Напевно я невірний акцент поставив.Kritik писав: andrewdor, це ти як дитина
бо уявлення не маєш яка в нього з/п....
і маючи з/п в десять разів більшу ніж я, чувак їздить на машині на 10% дорожчій за мою....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей