Вон старі Омеги дволітрові так беруть, але там хоч зрозуміло куди, а тут..?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В тебе автомат може і 4-х ступеневий але мотор я так розумію просунутий на 126 коней. В мене в жінки Ріо 1.4 4АТ - 10+ бензи 12.5+ газу по місту. В лачіках 1.8 гарно відрегульовані споживали менше ніж 1.6 ( мій 1.6 на механіці в місті споживав 13+, знмішаних 11+ - йому просто не вистарчало потужності і це призводило до збільшеня витрат палива ) . Тому твій АЙ 30 абсолютно не показник - у всіх 1.6 різні...es2803 писав:Вам прямой путь на диагностику. Ребята не знаю о чем Вы тут говорите про заправки. Я заправляюсь на всех заправках и у меня расход при 1.6 автомат, при том автомат древний 4- х ступенчатый расход в городе 9,5-10 литров.
причина проста - старий двигун і вага авто..Vasiliyyy писав:А що в тому 1,4 таке є, що він аж стільки по місту гамає?![]()
Вон старі Омеги дволітрові так беруть, але там хоч зрозуміло куди, а тут..?
Так вже не може бути.Різниця між містом і трассою в мене на обємі в 1.0 чуть не в два раза.Мало би бути якщо 10 місто то трасса 7.Або ти їздиш по субботам неділям або ночами,або пів пробігу трасса а рахуєш все як місто або---------es2803 писав: 350-355 км и по трассе 390км
es2803 писав: Выбор диагностика за Вами. Я для себя-- на Городоцкой около Киевстара- очень дорого берут. Езжу на Зелена 245( если не ошибаюсь) там нормальные ребята с адекватнами ценами.
свої 90 євро за 120тис вони багатократно окупилиes2803 писав:Мне поменяли форсунки на Hana. Старые которые прослужили 120 тыс уже умерли за 90 евро. Через 1000 км приехал к ним что бы поправили карту ( безплатно)
es2803 писав: Знайшов---Зелена 145-- 0 (67) 671 15 17 Леша
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей