Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
шта? та не може бути! япи ж не можуть бути поганими! ти шось певно не то дивився...AnGeL писав:вопщем, рав 4, оцей останній від 2013 року, НЕ рекомендую. машина дубова, салон дешевий, неякісний, все тверде, скрипить, люфтить, гнеться. задній диван некомфортний для таких як я.
BOXER писав:cat-yellow, то просто не хонда, а тайода)
Ети дизельна більше 28 коштувала.Ця буде 35 евро.Kost писав: Skoda Kodiaq десь має вийти) як на мене дуже крута!
і ціна в тому районі має бути
А є дизель?hitlos писав: Каптіву вже пропонували?
не варіант взагалі. Принаймні в цьому випадку.gooliver писав: Ще з корейців є Корандо
Де то можна глянути? Дай якийсь ссиль.САХАР писав: Зара глянув є 2.0 тді в Київі Тігуан акційний.Виходить 26000долл але на механіці білий перламутр.Нічого ліпшого на ті гроші думаю не вийде.
хм... А батькові він якраз дуже сподобався. Ну але мій тато не вибирає по ходових характерстиках, а радше по сухих цифрах, комплектації і зовнішньому вигляду.AnGeL писав: вопщем, рав 4, оцей останній від 2013 року, НЕ рекомендую. машина дубова, салон дешевий, неякісний, все тверде, скрипить, люфтить, гнеться. задній диван некомфортний для таких як я.
типу спортедж більше сподобався? Бо я шось не поняв в яку сторону "і близько не стоїть".Dexter писав: їздив на останньому ix35, з спортеджом і близько не стоїть
Прадо не розгадається як варіантRULES писав: доречі в ті гроші вийде дуже навіть непоганий прадо 4.0 на газу.
Дизель не обов"язкова умова, але бажанаСАХАР писав: Я чому і питаю-думав може чогось не знав?В першому пості про дизель ясно пише.Бензинок можна набагато більше найти-
А вот тут починається саме цікаве. По суті батькові повного приводу і не треба. Сильно тапками не кидайте, я за такі гроші теж би не брав моно, але це не той випадок. По суті ми і вівариком ніде не застрягали ібо по полях не їздимо, а от кліренс рішає.САХАР писав: Та там саме перше це 2вд.На фiг той полуджип та щей з полуприводом.Вже на тi ксенони,музикi i т.д.можна очi закрити.Людина напевно живе за мiстом i хоче виiхати в любу погоду.А 2вд то просто машина з великим клiренсом.
цікавий варіант. Мене ї Єті їхній дуже пре, але татові він по дизайну не підходить.Kost писав: Skoda Kodiaq десь має вийти) як на мене дуже крута!
і ціна в тому районі має бути
Не буде людина заправляти по 16-18 літрів.Думаю обовязкова.RULES писав:Дизель якби бажана але не обовязкова опція
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей