пів року катаю таким спортажом....ху*ні не пишуpikach00 писав:Vito, про механіку яку не відчуваєш давно так не ржав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
пів року катаю таким спортажом....ху*ні не пишуpikach00 писав:Vito, про механіку яку не відчуваєш давно так не ржав
А в Мерсі чи БМВ чи Форді не мяка механіка?Vito писав: пів року катаю таким спортажом....ху*ні не пишу
от чого ти доіпався? тема йде про кросовер, в якій мерс і форд не розглядаєтьсяСАХАР писав:А в Мерсі чи БМВ чи Форді не мяка механіка?Vito писав: пів року катаю таким спортажом....ху*ні не пишу
САХАР писав: А Мерси і Форди не кроссовери?
не тупи....шо за неадекватністьVito писав: тема йде про кросовер, в якій мерс і форд не розглядається
не спи. спаруйтесь з покемоном в кучу і ржіть разомСАХАР писав: Тепер спати не буду із-за тебе.
Ну то чого сам радиш, якщо таких радників критикуєш? Людина все, що хоче від машини - описала. А ти прийшов тут і пихайєш "м'яку механіку" замість автомата і ще на інших агришся.Vito писав: Але перш ніж йому щось радити, як тут роблять деякі індивідуми...
перечитав, чувак переймався шо в 1.7 механіка і це його напрягало.pikach00 писав:Vito, ти баран чи прикидуєшся? Перечитай ще раз свій перший висер.
Я йому порадив те що знаю і що стоїть під вікномgooliver писав:Vito, різницю, яку я навів (регулювання і підтримка) взято з офсайту. А клімат - то важлива опція, особливо коли її самому не поставиш як решту. Мені шкода, якщо ти не катався з кліматом і не знаєш, наскільки вона зручна.
Ну то чого сам радиш, якщо таких радників критикуєш? Людина все, що хоче від машини - описала. А ти прийшов тут і пихайєш "м'яку механіку" замість автомата і ще на інших агришся.Vito писав: Але перш ніж йому щось радити, як тут роблять деякі індивідуми...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей