Наведи приклад бо я в замішаніbossjara писав: . а купив за 15 а продав за 2?
оце і є якраз пл бляхи

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Наведи приклад бо я в замішаніbossjara писав: . а купив за 15 а продав за 2?
оце і є якраз пл бляхи
andreyclk писав: Нова машина на гарантії,міняй масла фільтра і катайся.Про які ще витрати мова?
Необовязковоcat-yellow писав: Каско?
Ну заплатиш за заміну масла не 2 тис а 4 то багато?!cat-yellow писав: ТО в офів (які часто дорожчі), бо інакше гарантії не буде?
ну Міша ти не утріруй, я навпаки кажу шо було би дуже добре якби зробили оцю оплату за авто. Я сторонник дешевших авто але тільки легальним способом тому, маючи вже 6 машину я ше не стикнувся з "бляхами" в їхньому тепершішньому "статусі"cat-yellow писав: в такому разі - несплата податків і маніпуляції з бляхами - це не вирішення проблеми, а швидше її уникання...
andreyclk писав: Ну заплатиш за заміну масла не 2 тис а 4 то багато?!
А в бу авто ти вложеш в рік 10тис на запчасті(про запорожці,вази сова не іде)
тормозні колодки за тисяч 50 проїзду?! Чи резину поміняти)))cat-yellow писав: то і запчастин треба - по регламенту, перевірено
тау і суть в тому,що авто до 2000р змісту не буде купляти.Ти порахуй ТО страхівка+ще плата в рік від 160 є.І +,що лєвих блях не будеcat-yellow писав: я не прихильник того шроту за 400ує
g0nzales писав: В усій тій ситуації із бляхарями та їх машинами найбільше напрягає:1) незадовільний стан авто (нема грошей на утримання), їх тачки підвищують небезпеку для всіх інших учасників руху2) часто неадекватна поведінка водіїв на дорогах, втеча у разі ДТП, проблема із розшуком таких авто та їх власників
bossjara писав: ні тут суть розмови шо на останні гроші тре купити машину і не мати як її обслуговувати
Можна. Бажано одноразовоИришкаЛапушка писав:А можно пересекать не польскую, а российскую, так можно?
любий кордонИришкаЛапушка писав:А можно пересекать не польскую, а российскую, так можно?
1.ЩОб користуватись даною оплатою,потрібно раз в рік виїжати за кордон,якщо ти не пройшов ТО в Литві(раз в два роки) то авто автоматом знімуть з облікуg0nzales писав:В усій тій ситуації із бляхарями та їх машинами найбільше напрягає:
1) незадовільний стан авто (нема грошей на утримання), їх тачки підвищують небезпеку для всіх інших учасників руху
2) часто неадекватна поведінка водіїв на дорогах, втеча у разі ДТП, проблема із розшуком таких авто та їх власників
Якби держава навела лад із тим, наприклад:
1) впровадила обов'язкове ТО для тачок на бляхах, що перебувають на території України більше 90 діб - раз на півроку-рік
2) обов'язкова реєстрація власників бляхо-тачок (резидентів) в якомусь реєстрі, для контролю за термінами перебування, можливості виписки штрафів системою автофіксації (якщо колись запрацює вона) та банального розшуку в разі протиправних дій
я думаю в багатьох би поменьшало негативу до тих блях.
Тут питання не кордону а менталітету людей.Сядь на жигу і проїдься по Львову,а потів візьми х5 .Побачиш різницю повагиKritik писав: кордон якось дивно впливає на людей
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей