Doktor писав: ага і коли тобі буде 35 років робити дитину?
Чувак!
36 років третя дитина! Праблем? Чо ти ниєш? А то будеш все життя - попєрєднікі винуваті...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Doktor писав: ага і коли тобі буде 35 років робити дитину?
Тобі до хірурга треба, бо тобі як поганому танцюристу - заважає всеDoktor писав:AnGeL, сказати куда ідуть податки в нашій країні?
Ну буш мати дитину і жінку тобі і 400 буде мало
Взагалі то мені було 37 як в мене народився другий.Doktor писав:g0nzales, ага і коли тобі буде 35 років робити дитину? Щоб потім дітьо ганяло а ти думав як то на дивані полежати, а люди казали що то дідо
А з чого ти взяв що я сижджу? Я в день працюю 10-12 годин, а минулого тиждня по 15-16 весь тиждень
AnGeL писав: якшо твої батьки не будуть забезпечені, то і ти, і все твоє потомство буде просто виживати невідомо яким чином, без найменших шансів на покращення.
та нормально хочеEnter писав: Та що ви вчепились Doktor-a ну хоче хлоп все і одразу
За стипендію?AVP_6 писав: а я забув і він ше приїхав того літа до Львова і купив 2 однокімнатні квартири шоб в оренду здавались
то америка там є багато приколів де можна гроші "вкружити"Vasiliyyy писав: За стипендію?
але і за стипендію реально, чому ніVasiliyyy писав: За стипендію?
Kirik писав: америка то взагалі інший світ, там наші люди ніколи без роботи не залишуться,
Він 4 роки був на дієті, ходив пішки голий?AVP_6 писав:але і за стипендію реально, чому ніVasiliyyy писав: За стипендію?
за вже 4 роки в штатах, стипендія там шось вроді 600 чи 700 дол, помнож середнє 650 на 12 і на 4 = 31200, він якраз так десь і мав в районі 30тис
допомога по безробіттю на двох з 3 дітьми там ой яка не погана, і ше раз говорю шо там гроші не роботою а головою зароблялисьT5-R писав: Він 4 роки був на дієті, ходив пішки голий?
http://4pda.ru/2016/09/12/323148/Братья Мэтью и Марк МакЛахлены решили упростить людям жизнь, создав игрушечный кубик Fidget Cube, который позволяет занять руки. Они вышли с этим проектом на краудфандинговую платформу Kickstarter, запросив $15 000, но всего за несколько дней собранная сумма достигла $3 000 000.
Багато українців є такими самими одноособовими власниками блях.Kritik писав: відмінили б транзит для співвласників, а якшо я єдиний власник машини, то чому я не маю права їхати нею ДОДОМУ. ні в одній країні світу такого нема
За що боролись за те і напоролисьKritik писав: . ні в одній країні світу такого нема
Ти вже подумав де в гейропі будеш унітази мити?Doktor писав:Паци то америка, а рагулі українці хай за 200 уо живуть
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей