Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сніг!!!
- _Ramp_
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 0
Vexler, я в шоці,читаючи варту шо у Львові твориться то просто жах,АТП невипустило більше половину автобусів(напевно через то шо не маю зимової резини),А пан Садовий нічо з того не робить,по словам людей деякі стояти з 7 ранку а на робота попали на 9-10год 

„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: Сніг!!!
враховуючи, шо абсолютна більшість перевізників ПРИВАТНИКИ, то п.складовий мало шо міг зробити..._Ramp_ писав: пан Садовий нічо з того не робить
Sad, but true.
-
- Ім'я:юра
- Дякував (ла): 0
Фиакр не виїхав ні на один маршрут. До чого тут Садовий?
Там просто хер забили розчищати територію. Автобуси засипало, трактора не визвали,лопатами теж не розкидали.
Чекають поки їм територію Садовий розчистить

Там просто хер забили розчищати територію. Автобуси засипало, трактора не визвали,лопатами теж не розкидали.
Чекають поки їм територію Садовий розчистить

-
- Ім'я:юра
Дуже аргументоване звинуваченняThorn писав: Той резиновий виріб не зробив нічого, а списав грошенят вже напевно,огого!

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
George734, садовий взяв відкат в таксістів і не випустив маршрутки на рейс. торн не дасть збрехати, він всьо бачив 

Work hard! Play hard!
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
George734, Dexter, я не про маршрутки
пс. у мене їх 5 було
і я вкурсі що до чого!
Я про то що нічого не роблять і не чистять дороги, а гроші записують, проїдтеся львовом

Я про то що нічого не роблять і не чистять дороги, а гроші записують, проїдтеся львовом
Воно 

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Катався сьогодні цілий день по Львові. Дороги, канешна, це жах! Ніхто нічого не чистить, в результаті ями такі що колеса можна полишати
Плюс до всього "кидає" на коліях.
Правда був один плюс - машин відносно мало, так як багато не виїхали, думаю, по причині відсутності зимової гуми, або браку досвіду, тому в тому плані, їздити було приємніше і не було стільки корків
Видать всі перекинулись на маршрутки (яких половина не виїхала) 

Правда був один плюс - машин відносно мало, так як багато не виїхали, думаю, по причині відсутності зимової гуми, або браку досвіду, тому в тому плані, їздити було приємніше і не було стільки корків

- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Мої пригоди нині-приїхав на роботу зранку на сервіс,вільне місце є,але снігу намело-думаю сніг пухкий і спокійно парканусь....заскочив,сніг до дверей))))).5 хв пройшло і я хочу виїхати і фуя
завис мордою і захистом,прийшлось кликати нс допомогу
До Яворова більш менш дорога чиста.Поїхав до Львова
Городоцька-сат і інтайм.Думав шо я там резинову губу залишу з якоюсь заразою з дна....ппц катакомби.Але якось на першій передачі то всьо проїхав і не встав ніде.Навіть прийшлось через сугроб пробиватись.Бампер до половини в снігу і в тій дорожгій каші.
Потім попав на ту луганську і прозрів від пробки....транспортний колапс.
А на Чорновола після 18.00 було норм їхати.Думав буде пробка але почали чистити дороги.
Вечером почало трохи примерзати.
Поїхав до Львова після 13.00 приїхав в 20.00
А два рази очканув бо дупою кинуло на коліях-чуть в бампер фури не влупив і в 2108
А шо буде завтра як примерзне
Антибуксом довольний

До Яворова більш менш дорога чиста.Поїхав до Львова
Городоцька-сат і інтайм.Думав шо я там резинову губу залишу з якоюсь заразою з дна....ппц катакомби.Але якось на першій передачі то всьо проїхав і не встав ніде.Навіть прийшлось через сугроб пробиватись.Бампер до половини в снігу і в тій дорожгій каші.
Потім попав на ту луганську і прозрів від пробки....транспортний колапс.
А на Чорновола після 18.00 було норм їхати.Думав буде пробка але почали чистити дороги.
Вечером почало трохи примерзати.
Поїхав до Львова після 13.00 приїхав в 20.00

А два рази очканув бо дупою кинуло на коліях-чуть в бампер фури не влупив і в 2108

А шо буде завтра як примерзне

Антибуксом довольний

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- luav
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
Центральні дороги почищені.Хто б тут що не розказував.А ось з бічними,звичайно,халепа 

- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Найнеприємніше їхати по вузькій вуличці в центрі, коли 30-50 см від тебе припаркоіані машини, а на льодяних шматках кидає в бік)
-
- Ім'я:Yura
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 3 рази
Відїздив ніч з суботи на неділю, потім з неділі обіду і до ночі понеділка десь так до 2 ночі.
Скажу так. Дороги прибирали, і прибирали багато. На пасічній навіть їхали підряд декілька тракторів і зразу за ними посипали. Те саме стосується стрийської, хуторівки. Гірша ситуація була на виговського, але теж не критично. Заїжджав в двори (коломийська, пулюя, петлюри, драгана, стриська - район автовокзалу). Жодного разу ніде не сів, при тому, що приходилось заїжджати в намети снігу, бо просто не було де припаркуватись.
Піднімався на високий замок, їздив по гвардійській і по франка вниз. Навіть на голубця, хто звісно знає яка там жопа, піднявся без проблем)
Бачив буксуючих, одне бмв на польських не могла стартанути на виговського/любінській
До речі машина пассат б5, резина дебіса фріго 195/65/15 - 3 сезон.
Для себе зробив висновок, нічого нема страшного, ніяких не було проблем. І нарікання на комунальщиків, це теж не зовсім відповідає дійсності. Наприклад, їду поч ервоної калини, все рохчистили, красота. За годинку вертаюсь, а там знову купа снігу і каша.
Особливо порадувала реакція нині власників джипів чи недоджипів, які гордо заїхали на парковку біля арени львів, коли побачили там мене, на переднеприводному пассаті)
Скажу так. Дороги прибирали, і прибирали багато. На пасічній навіть їхали підряд декілька тракторів і зразу за ними посипали. Те саме стосується стрийської, хуторівки. Гірша ситуація була на виговського, але теж не критично. Заїжджав в двори (коломийська, пулюя, петлюри, драгана, стриська - район автовокзалу). Жодного разу ніде не сів, при тому, що приходилось заїжджати в намети снігу, бо просто не було де припаркуватись.
Піднімався на високий замок, їздив по гвардійській і по франка вниз. Навіть на голубця, хто звісно знає яка там жопа, піднявся без проблем)
Бачив буксуючих, одне бмв на польських не могла стартанути на виговського/любінській

До речі машина пассат б5, резина дебіса фріго 195/65/15 - 3 сезон.
Для себе зробив висновок, нічого нема страшного, ніяких не було проблем. І нарікання на комунальщиків, це теж не зовсім відповідає дійсності. Наприклад, їду поч ервоної калини, все рохчистили, красота. За годинку вертаюсь, а там знову купа снігу і каша.
Особливо порадувала реакція нині власників джипів чи недоджипів, які гордо заїхали на парковку біля арени львів, коли побачили там мене, на переднеприводному пассаті)
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Як дорога на Трускавець, завтра їду туди?
-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
А в неділю і по ночам нормально було їздити коли ніхто не їхав на зустріч бо бічні вулиці нема де розминутись.І під горкі виїзжав бо ніхто не встав перед тобою і не треба на підйомі зупинятися і трогатися було.Refrugurator писав: Відїздив ніч з суботи на неділю, потім з неділі обіду і до ночі понеділка десь так до 2 ночі.
Сильна оцінка

Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
я в ніч на неділю пробував засадити бочку... нігде не вийшло
кстаті чий то повнопривідний гольфік з номерами ВС1131 ?

кстаті чий то повнопривідний гольфік з номерами ВС1131 ?
Work hard! Play hard!
-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
Saba, краще через Стрий ідь 10 км+ але нормальної дороги,бо дорога через Рудники-Меденичі вчора була жахлива
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
Dexter, а в тебе кватро?
- Buts
Дороги цілком проїздні. А от території
, великі офіси заїзд, вхід не можуть почистити.
Заїхав вчора ввечері на територію мотозаводу. Вибоїти по 20-30 см, вода, часткова колійність, збоку припарковані авто. Проїхав половину двору, здав назад, щоб не рвати пласмасу, бризговики.

Заїхав вчора ввечері на територію мотозаводу. Вибоїти по 20-30 см, вода, часткова колійність, збоку припарковані авто. Проїхав половину двору, здав назад, щоб не рвати пласмасу, бризговики.
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Фредра, Хоткевича вул і т.д - показник того, як "прибирають" дороги. Центральні дороги чистіші, бо там просто машин більше їздить, а по факту за 2 дні не побачив жодної прибиральної техніки. Тупо пофіг. Надіяться на теплу погоду що все саме розтане 

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Dexter писав: чий то повнопривідний гольфік з номерами ВС1131 ?
файний , нє ? В мене на районі часто тусується

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей