Yust писав:Баян але актуальний )))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Yust писав:Баян але актуальний )))
ото я посміявся)))Yust писав: Баян але актуальний )))
Баян але актуальний )))
Так,було таке:розчищав місце,щоб нормально запаркуватись. І не стогнав,що комунальники нічого не почистили)))Vexler писав:luav, фа-фа зранку під час чищення сугробів)) я свого смарта розкопав і вирішив їздити) ситуація нагадує беерзень 2013 року))
І одна річ,коли це пішоходи,а інша річ,коли за таким шліфуванням спостерігають інші водіїmister_X писав:Впадло було відкопувати тачку .
А по факту відкопав дві чужі.
На петлюри нова бмв 5ка сіла на пузо і в себе на любінській по-серед площадки логан.
прикро за людей, які стояли і дивилися поки я не попросив допомогти людині
Пля...
ти Вітя моцний хлопVexler писав: аж двірничці ручку від шуфлі зламав))
http://citysite.lviv.ua/news-accidents/ ... ochisniku/В ніч з суботи на неділю львівські поліцейські змушені були наздоганяти снігоприбиральну машину.
На 677 кілометрі траси «Київ-Чоп» патрульними був помічений КАМАЗ, що проводив прибирання дороги від снігу. Водій вантажівки поводив себе дивно, створював аварійні ситуації, що становили небезпеку для інших учасників дорожнього руху.
На вимогу поліцейських зупинитися водій не відреагував, а навпаки, почав втікати у напрямку міста Сколе. Тільки через 15 кілометрів патрульним вдалося заблокувати та зупинити автомобіль. За кермом знаходився чоловік в стані алкогольного сп’яніння, при собі він не мав жодних документів і намагався втекти від правоохоронців.
Згодом чоловіка відвезли до медичного закладу для перевірки на стан сп’яніння. Результат – 0,64 проміле. На водія склали протоколи за керування у нетверезому стані та за не виконання законної вимоги поліцейських про зупинку.
Про це повідомила Патрульна поліція Львову на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей