Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Розшукується ЧЕРОКІ (BC 2323 AI)!!!!!!!!!!
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Мене одного разу "знайшли", вдарили якусь там волгу і вони "запамятали" мої номера
(я в такій аварії не приймав участі), так от той міліційонер мене десь 3 рази викликав на всякі там впізнання, експертизи, доки не зрозумів, що я тут не до чого. :)

volleyball.lviv.ua/blog/
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Re: Розшукується ЧЕРОКІ (BC 2323 AI)!!!!!!!!!!
Могло б, даї зробило з Stepових батьків винних, або в суді б таке зробили за у.о на морозі, знаю приклад, і крім своєї машини тре було б ше мажору зробити.Speedo писав:а викликали б ДАІ, все могло би бути по-іншому....
Забути таке тяжко, я собі так уявляю, а шукати шоб з ним шось вирішити смислу не бачу, а от зробити з черокі "узкій", типу спалити, чи на крайняк там вікна фари повибивати, то я б так зробив 100%, хоча правильніше б відпустити на другі руки, такі люди собі дорогу находять...
- Step
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Дякую за підтримку, за всі поради!!!
Дісно важко забути таке, але життя продовжується, думаю аналогічно той тіп знайде "своє"...
а імя, прізвище і адресу його вже знаєм! Лишається питання що робити :)
Дісно важко забути таке, але життя продовжується, думаю аналогічно той тіп знайде "своє"...
- Omega
Как нашел этого урода?Step писав:Дякую за підтримку, за всі поради!!!
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
ну, в нашому гондурасі все можливе... в мене був схожий випадок з колєгою... на сихові, на пр. Червоної Калини йому п"яний в дупель мажор на джипі розбив "джетту" (машина ще відлетіла задом в стовп, а він пролежав у лікарні зі струсом мозку), при чому, п"яний козел їхав по зустрічній, з машини вивалився, як мішок з гімном, та ще й ПОЧАВ КАЧАТИ ПРАВАigorok писав:Могло б, даї зробило з Stepових батьків винних, або в суді б таке зробили за у.о на морозі, знаю приклад, і крім своєї машини тре було б ше мажору зробити.

Я був в шоці як товариш мені то розказував, а вірити, що приїдуть "добрі менти" і все "порішають по справедливості", то дуже наївно... врятувало лише то, що в колєги також були знайомства, а то й покруче... коротче кажучи, в таких ситуаціях все вирішують зв"язки, в кого крутіший міліцейський козир "в рукаві" той і виграє, отак-то...
Так що в даній ситуації, важко щось порадити... ясно що винного треба би наказати, ососбисто я за виклик даі, пробувати видзвонити якісь свої "плечі", але вже пізно "после боя кулаками не машут"

Востаннє редагувалось Суб, 05 липня 2008, 19:43 користувачем Speedo, всього редагувалось 1 раз.
- Buster
- Ім'я:Игорь
- Номер:9333
- Контактна інформація:
Step, прочитал я все посты и так тебе скажу:
1. нужно было вызывать ГАИ сразу и оставаться на месте ДТП
2. теперь по правильному уже ничего не докажешь, так сказать после драки... ну ты и сам уже знаешь
3. есил будешь решать через пацанов, то только попадешь в лишние бабло и будет расход 100%
4. выход вижу только такой, либо забыть все и жить дальше, либо приехать вечером к ниму под дом и разбить его тачку [цензура], вот и будет справедливость
1. нужно было вызывать ГАИ сразу и оставаться на месте ДТП
2. теперь по правильному уже ничего не докажешь, так сказать после драки... ну ты и сам уже знаешь
3. есил будешь решать через пацанов, то только попадешь в лишние бабло и будет расход 100%
4. выход вижу только такой, либо забыть все и жить дальше, либо приехать вечером к ниму под дом и разбить его тачку [цензура], вот и будет справедливость
BMW POWER
- Speedo
- Контактна інформація:
некрасиво, але оригінально, до того ж як з таким бидлом інакше?Buster писав:разбить его тачку [цензура], вот и будет справедливость

- OKKO
Buster, все правильно сказал.
Buster писав:4. выход вижу только такой, либо забыть все и жить дальше, либо приехать вечером к ниму под дом и разбить его тачку [цензура], вот и будет справедливость
это втихаря надо было мутить а не так открыто себя на форуме палить..
- OKKO
hugo, мало ли кто ему тачку может разбить. Это такое дело. *** докажешь 

не.. ну тут есть другая оборотная сторона.. как бы потом ему самому что то не разбили..OKKO писав:hugo, мало ли кто ему тачку может разбить. Это такое дело. Хер докажешь

Я именно это имел ввиду - то, что он себя высветил на форуме и теперь весь Львов знает - кто и что...
Ну и плюс - тут кто то вверху правильно советовал - надо было ментов вызывать и оставаться на месте проишествия.. а теперь уже поезд ушел, а советы про месть - это несерьезно.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Саме ця тема спонукала мене створити іншу.
Там, правда, загальні речі, але на майбутнє: viewtopic.php?f=6&t=7667
Там, правда, загальні речі, але на майбутнє: viewtopic.php?f=6&t=7667
- Speedo
- Контактна інформація:
це точно, тим більше, думаю, з такою поведінкою йому є ще багато кому це зробити...в таких козлів ще є багато ворогівOKKO писав:мало ли кто ему тачку может разбить

- Step
Йому ніхто тачки бити не буде...(дитячі амбіції) Рішення приймемо правельне. Всім дякую.
Тему можна закривати
Тему можна закривати
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей