фсьо, фанати лагуни спустять тобі колеса вночіantik писав: Лагуна відро ще те

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
фсьо, фанати лагуни спустять тобі колеса вночіantik писав: Лагуна відро ще те
antik, так розумію і проїхав декілька тисяч на лагуні, її ходові якості, і скрипучість салону бажають кращого. Тому і власне коли купляв авто собі, міг купити лагуну майже в ті ж гроші, але відмовився від неїantik писав: (Меган vs Лагуна)
САХАР писав: Я б маючи твій розхід і машину, не думав би сідати на старе корито, ліпше впевнено далі їздити, а потім щось взяти звіже, хоча би 2-3 річне і д-класу
думаю таки буду дальше до літа, катати цератку )САХАР писав: Все такі був би дизель напевно був би смисл.А так дійсно різниця виходить два рази і то тількі паливо.
Не буде їхати як Пассат і навіть як Гольф 5.Але безпроблемна в плані ремонту і обслуговування.Живі ті машини продаются ну дуже рідко.cat-yellow писав: Octavia A5
Mick писав: А чим крім багажника А5 більша за церато?яке вже є в автора теми,клас вроді той самий, а якщо порівнювати двигуни то в церато вони потужніші і економічніші
має друг А5 7 року 1,6 mpi на газі, їжджу за кермом часто, в житті собі не куплю тої машиниMick писав: А чим крім багажника А5 більша за церато?яке вже є в автора теми,клас вроді той самий, а якщо порівнювати двигуни то в церато вони потужніші і економічніші
В принципі так.Я не можу тількі зрозуміти для чого був видуманний ровер і поставили аллюмінієві ричагі.T5-R писав: Passat CC має таку ж ходову як простий B6?
Повністю ідентичні Б6/7/ССT5-R писав:Passat CC має таку ж ходову як простий B6?
По твому віходить що Б-6 ліпше рулится від Б-7?Вага там настількі незначно відрізняєтся що особисто я зрозуміти не можу.RULES писав: малих непідресорених мас.
тут навіть пробувати не треба, щоб зрозуміти як буде їхати така немаленька машина (хоч і С класу) з таким мотором.G@rry писав: 1,6 mpi на газі.... не їде ніц!
То саме-не відчув різниці взагалі.Функції ті самі і не може щось аж так кардинально змінитися.RULES писав: B6 з стальними ричагами і Б6 з алюмінієвими ричагами.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей