Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бензинова акція на Закарпатті !!!
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
А навіть якшо там завезли галімі нафтопродукти, то для чого так ціну занижувати, можна продавати ге за ті ж гроші, логічно?
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: Бензинова акція на Закарпатті !!!
igorok, логічно. і всі б і далі купували так само. а таким чином тільки увагу привернули би і дали привід для отаких як тут обговорень.
Sad, but true.
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Ціни на АЗС по Україні. Напевно місцеві знайшли нафту 

- Buts
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
igorok, BOXER, осінило нарешті...
Це суто боротьба за ринок.
Власникам дизелячок рекомендую запастися по пару каністр на всяк випадок. Влада до періоду жнив прикладаються завжди, щоб проблеми з солярою була. Згадаєте слова протягом липня.
Це суто боротьба за ринок.
Власникам дизелячок рекомендую запастися по пару каністр на всяк випадок. Влада до періоду жнив прикладаються завжди, щоб проблеми з солярою була. Згадаєте слова протягом липня.
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
2.07 был в Ужгороде, цена на 98 бензин 6.30Black писав:и все остальные,не хочу разводить флуд и т.п.но будте осторожны!!

Dynamic Sport Latvia
- Total
- Подякували: 2 рази
Може чуток не в тему, але на тамтому тиждні був в Донецьку заправляв 95 по 6,15грн. Така ціна по всьому місту ! В нас якшо не помиляюсь на той момент 6,30-6,35 . Чому така різниця НіПаНяТнО 

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
а95 - 5.86
-
- Ім'я:Kostya
Сьогодні вернувся з Закарпаття. Я просто в шоці які ціни на АЗС. Був в Берегово, там взагалі ціна на А-95 5-70!!!! А основному майже всюди 5,82, А-98 - 6,30 (дешевший ніж у нас 95-ий).
Правда ближче до Львівської обл., уже А-95 по 6,10.
Я собі на WOG змішав пополам 95 з 98. Машинка їхала суперкласно. Вийшла класна бенза по 6,05.
Правда ближче до Львівської обл., уже А-95 по 6,10.
Я собі на WOG змішав пополам 95 з 98. Машинка їхала суперкласно. Вийшла класна бенза по 6,05.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
А висновок звідси один напрошується...andriy_zab писав:Ціни на АЗС по Україні.
Ні ОККО, ні жодна інша мережа заправок собі в збиток працювати не буде. Вірно? Отже, як мінімум, 0,70грн на кожній літрі - додатковий чистий прибуток заправки. Отже, ціни у нас такі зовсім не через "світові тенденції" і т.п.
- Buts
Igor_Lviv ти трошки помиляєшся :)
Ну і 0,7 це лише 10% ціни...
10% прибутку - то це нормально. Візьми любу іншу галузь. Націнка 30 - 130%, причому на пільгових податках типу ПП.
Ну і 0,7 це лише 10% ціни...
10% прибутку - то це нормально. Візьми любу іншу галузь. Націнка 30 - 130%, причому на пільгових податках типу ПП.
Востаннє редагувалось Вів, 08 липня 2008, 10:27 користувачем Buts, всього редагувалось 2 разів.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
В чому саме? У нас тут співробітник від нєфіг дєлать на роботі моніторить постійно ціни в Європі, акцизні збори і т.д. Так от згідно підрахунків 95ий мав би коштувати десь 5.50Buts писав:Igor_Lviv ти трошки помиляєшся :)
- Buts
pikach00, навіть при таких розкладах додай 20% то буде... 6,60...
Ми всі продукти з більшою націнкою в супермаркетах купуємо.
Розпиши по цінах як виходить, цікаво.
- Igor_Lviv
Маєш на увазі, що всі АЗС Закарпаття працюють собі у збиток?Buts писав:Igor_Lviv ти трошки помиляєшся :)
Про транспортні витрати з Румунії - розумію, але тоді в Черкасах і Києві пальне мало б бути ще дорожче. Ну і транспорт Ужгород-Львів не складає такої частки у ціні.
"Лише" чи "аж"? Мій пробіг за добу, інколи може бути 500км. А то і вся тисяча. Грубо - 50л бензину. 50х0,7=35грн щоденно. 35х20=700грн в місяць. Зверни увагу, що це не вартість пального чи чогось там, а лише "невеличка додаткова націнка".Buts писав:Ну і 0,7 це лише 10% ціни.
Особисто для мене 500-700грн - все ж якась сума, а не кишенькові витрати.
Ні, звичайно ж, я не закликаю бойкотувати заправки і т.п. :) Просто треба, щоб ми чітко зрозуміли, що ціна на бензин на Україні і її ріст не зумовлена якимись економічними чи політичними факторами, а є, фактично, висмоктаною з пальця і базується в першу чергу на потребі нафтотрейдерів у грошах: "Хочемо - піднімаємо".
- Igor_Lviv
А відомо яка націнка чи може збиток закладені у закарпатську ціну?Buts писав:pikach00, навіть при таких розкладах додай 20% то буде... 6,60...
Бо я з допису pikach00 зрозумів, що він пише про актуальну ціну на Україні, а не "вхідну", "собівартість", "на кордоні", "без націнки" тощо.
- pikach00
Саме так і було, але щось ті підрахунки зараз не сходяться, тому заберу свої слова назадIgor_Lviv писав: Бо я з допису pikach00 зрозумів, що він пише про актуальну ціну на Україні, а не "вхідну", "собівартість", "на кордоні", "без націнки" тощо.

Але таки цікаво звідки така різниця у ціні між сусідніми областями? Може Buts пояснить?

- Buts
Чисто особиста думка.Igor_Lviv писав:Про транспортні витрати з Румунії - розумію, але тоді в Черкасах і Києві пальне мало б бути ще дорожче. Ну і транспорт Ужгород-Львів не складає такої частки у ціні.
Це паливо валить цистернами, а далі бензовозами. Тоді зі станції розвантаження може бути ближче до Києва як до Ужгорода.
На рахунок пробігу, то ти або погано рахуєш, якщо досі на бензині катаєш, або включаєш транспортні в свої витрати. І не вірю що працюєш з націнкою 20%. І взагалі до чого ти свої витрати пишеш

Але давайте не обговорювати хто скільки тратить, заробляє.
Є факт зараз на Закарпатті низька ціна і на якість ніхто поки не жалівся.
Скільки таке буде, ніхто не знає.
- Buts
Неаргументовані слова про наболіле.Igor_Lviv писав:Просто треба, щоб ми чітко зрозуміли, що ціна на бензин на Україні і її ріст не зумовлена якимись економічними чи політичними факторами, а є, фактично, висмоктаною з пальця і базується в першу чергу на потребі нафтотрейдерів у грошах: "Хочемо - піднімаємо".
Давайте, хто шарить порахуємо ціну.
- Igor_Lviv
Проблема в тому, що донедавна "це паливо валило цистернами" по всій Україні по одинаковій ціні. Це перше. Друге. У східних областях, як правило, бензин російський. І транспорт дешевший. Ціну знаєш. Не "закарпатська" вона там. Білоруський "мозир 92" у Рівненській і Волинській областях - та сама ціна, що і у Херсонській чи Одеській. Третє. За такою логікою бензин десь у Бродах чи Перемишлянах має бути дорожчий від Львівського чи Здолбунівського.Buts писав:Чисто особиста думка.Igor_Lviv писав:Про транспортні витрати з Румунії - розумію, але тоді в Черкасах і Києві пальне мало б бути ще дорожче. Ну і транспорт Ужгород-Львів не складає такої частки у ціні.
Це паливо валить цистернами, а далі бензовозами. Тоді зі станції розвантаження може бути ближче до Києва як до Ужгорода.
Туфта повна.
У даному випадку, наявність залізниці і транспортні витрати на ціну не впливають ані на копійку. Як писав народ вище - КОНКУРЕНЦІЯ. І тільки.
Але мова не про це. Мова іде (і ішла) про те, що у нафтотрейдерів є економічний запас і можливість знизити ціну на тих самих 70коп.
Цього абзацу взагалі не зрозумів. Тема не про мою роботу, чи вмію я дивитись на спідометр, якісь націнки (взагалі не зрозумів) і мої заробітки. Пост був про те, що цю зайву націнку сплачує не хто інший, як ми. Бог з ним, якщо хтось раз на місяць викочує машину з гаража і потім заштовхує її назад потративши в місяць пів літри бензину. Тут і справді 35коп в місяць якось не критично. А для решти людей ці "безневинні невеличкі 10-и відсоткові націночки" вилазять у кругленьку суму. Причому, на рівному місці!Buts писав:На рахунок пробігу, то ти або погано рахуєш, якщо досі на бензині катаєш, або включаєш транспортні в свої витрати. І не вірю що працюєш з націнкою 20%. І взагалі до чого ти свої витрати пишеш
- Igor_Lviv
Щось мені здається, що флуд пішов по повній.Buts писав:Неаргументовані слова про наболіле.Igor_Lviv писав:Просто треба, щоб ми чітко зрозуміли, що ціна на бензин на Україні і її ріст не зумовлена якимись економічними чи політичними факторами, а є, фактично, висмоктаною з пальця і базується в першу чергу на потребі нафтотрейдерів у грошах: "Хочемо - піднімаємо".
Давайте, хто шарить порахуємо ціну.
Я задавав просте питання:
Всі нафтотрейдери працюють на Закарпатті собі у збиток? В т.ч. ті, що продають російське чи білоруське паливо.
- pikach00
У Дніпропетровську на деяких заправках зараз теж така акціяIgor_Lviv писав: Всі нафтотрейдери працюють на Закарпатті собі у збиток?

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей