Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Також слухав радіо які ви всі перечислили, втікаючи від реклами)mister_X писав: Також колись перся від StarFm, яке замінили на Мфм, яке замінили на Кіссфм ... його також слухаю :)
!!! да-да-да... про це я забув!! реально, в шоці з підбірки музичкиNovel писав: одна стара херня по колу вже 3 рік підряд крутиться, щось свіже почути дуже складно
нєєєєmister_X писав: sluva, часом не дядя Сем?
я тожеmister_X писав: а ще за Лабіринт Шоу) там ще вроді Y-key брав участь в одному випуску
В Україні Кіс фм продовжить працювати і ніякого ребрендингу не буде ,Кіс фм перестане працювати тільки у Львові , а на 104.3 фм буде працювати нове радіо -формату якого в Україні ще не було ,-це має бути бомба,-я думаю це радіо вам всім сподобається. Через два тижні зможете вже його слухатиNovel писав:Та зроблять ребрендинг як то з Європа Плюс на NRJ (з тими ж самими ведучими які інколи проговорюються в прямому ефірі з старою назвою радіостанції).
Ось так і буде з Kiss-FM і стане Циц-FM )))
Це я стьобаюсь...
Так дійсно мфм дуже шкода, класне радіо булоFobos писав:Сска ненавижу! MFM слухав - пропало у Львові, почав слухати КіссФМ - виключають і включать якісь румунські колядки підоргасиРускоє радіо хай виключають чи шансон і іншу поєботіну.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 26 гостей