неа, продав свою за 1 годину часу на авторіаAVP_6 писав:Вітаю і я
а ти як типу стару здав в салон а нову взяв з доплатою?T5-R писав: в тебе ж була така сама . резонно продавати 2-3 річну машину щоб купити аналогічну модель але нову?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
неа, продав свою за 1 годину часу на авторіаAVP_6 писав:Вітаю і я
а ти як типу стару здав в салон а нову взяв з доплатою?T5-R писав: в тебе ж була така сама . резонно продавати 2-3 річну машину щоб купити аналогічну модель але нову?
Мда.... от тут то я бачу, що Форд - то є Форд.myzikk писав: отримав комплект оригінальних бризговиків +- 130$ і
Є таке, це по диллерським цінам, а так комплект перід+зад +-90$ на екзістіcat-yellow писав:Мда.... от тут то я бачу, що Форд - то є Форд.myzikk писав: отримав комплект оригінальних бризговиків +- 130$ і
На своє авто місяць тому купив оригінальні бризговики по ціні десь 30 баксів за комплект
цікаво скільки коштує комплект на октаху 2016 року випуску, мабуть не менше ніж в фієстиcat-yellow писав:Мда.... от тут то я бачу, що Форд - то є Форд.myzikk писав: отримав комплект оригінальних бризговиків +- 130$ і
На своє авто місяць тому купив оригінальні бризговики по ціні десь 30 баксів за комплект
було делоDexter писав:shockdude, я тоже чітко памятаю як він писав шо кондюк то непотрібна фігня, ше й з львівською погодою кондюк ніколи не включаєш, максимум один раз в рік і так далі
То є так, та і мав кліму.САХАР писав:Писав бо не мав.
та то ясно і не на 100%b_andriy писав:myzikk, просто не треба в писок обдуви включати
Хз, коли ти на ній вспів їздити вона по ідеї тільки вийшла в 2016 році,чи кінець 2015.Fobos писав:Я їздив і на тих і на других, і чесно скажу, що фулда набагато краща. Я ніколи не довіряю порадам продавців, хоча у мене знайомі у практично всіх галузях.
P.S. Петро вже би мав мені десь пропасти бонусний комплект гуми, бо за пару років відправив до нього пів ІТ фірми за гумою
от чесно.. х.з. чим та фулда така добра.. в батька така, катав два рази саме в нормальну зиму - не ахті..Fobos писав:Я їздив і на тих і на других, і чесно скажу, що фулда набагато краща. Я ніколи не довіряю порадам продавців, хоча у мене знайомі у практично всіх галузях.
P.S. Петро вже би мав мені десь пропасти бонусний комплект гуми, бо за пару років відправив до нього пів ІТ фірми за гумою
ось тут я з тобою згоден на всі 100 %Fobos писав: брідж
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей