а тут?Dexter писав: лол

"на передніх фарах є `ліснічки", а найгірше те, що без розділових знаків

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а тут?Dexter писав: лол
та ладноСАХАР писав:Якщо лізе фарба значить було дтп.Не гниє так машина навіть 05 року.Я Гольфи живі 5 2005 року не можу за 10000 найти а тут Ауді А-6 .Взагалі з останньою панікою можна тут напевно найти скорше.
та ну? то кажеш в мене джек пот?Vexler писав: 2 різних ДТП за рік - велика рідкість.
Я вибачаюсь а чим оприділяв небитість некрашенність?В мене така зара в універсалі стоїть-хотів доє----тись ну нема до чого і то англійка.Або стоять не рідні крила і дуже добре покрасили що прибор не показав або щось було.Kritik писав: в мене А4 2005 року 100% не бита і не крашена, обидві передні арки почали вздуватись біля порогів
Я беру два крила Тайвань наприклад нові.Віддаю покрасчику і кажу-зроби мені товщину +100-130микрон.Він дає грунт,зачищає і дає краску.Потім міряє скількі треба зчищає і полірує.Як толщиномір то виявить?Kritik писав: і все було в рідній фарбі
По болтах і по структурі фарби (як вона лягає).САХАР писав: Як толщиномір то виявить
Клієнти-вичислять-профессорів Уєльского університету візьмуть з собою міряти і провіряти структуру краски на 10річному ведріІнженер писав: По болтах і по структурі фарби (як вона лягає).
Таке зроблять що ти навіть не поймеш.А потім знімеш обшивку а там привіт від Васі написанийKritik писав: а на машині такого не зроблять....
Не бачив ти класно зроблених тачок.Якщо нормальна камера то ніякої шигрені і пилюкі не буде це все знімется поліровкою.Болти то взагалі не проблема а точкі -там крила зйомні.Vexler писав: то можна побачити по пилюці під фарбою, по шигрені
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей