Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Це в них ще магазинчик є біля верхнього Шувару?andriy_zab писав:Я для останнього ремонту закуплявся масами шпакльовими і т.п. в Майстер Класі на Городоцькій біля Хлібзаводу. В них ще колись доставка була по Львову безкоштовна.Babak писав: Хто де брав будматеріали шпакльовки, цементи і тпкрім епіцент, нова лінія?
Так щоб всьо було в 1 точці по нормальних цінах мабуть нема, десь виграєш за рахунок менших цін на одні позиції, але потім на простому цементі тебе нагрівають на +30% в порівнянні з іншими магазинами.
В піках більше. Я в своїй засікав щось 3 при нагріві води. Дальше коли там барабан крутить то воно фігню жере. І в мене без сушки. З сушкою воно верняк в якийсь момент буде жерти на грані 16А розетки.Fobos писав: Пралка як мінімум 2кВт споживає
що за пралка ?pikach00 писав: Ще й взяв дорогу з сушкою
BOSCH WVG 30461 OEvovka писав: що за пралка ?
Наразі глючить тільки пралка,vovka писав: 190В то питання не до техніки, а до обленерго.
З такою напругою завтра в тебе ще й посудомийка почне вибивати або ще щось, ібо то не є нормально.. Тоді вже стаб треба на всю квартиру IMHO.
і не паритись . Але там цінник на такі девайси поряднийvovka писав: Тоді вже стаб треба на всю квартиру IMHO.
Вже скинули лінку, 13кLiuskywalker писав: Але там цінник на такі девайси порядний
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей