форум тре оновити, бо він тупитьg0nzales писав: відео з поста вище, позаяк його автор не впорався розмістити правильно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
форум тре оновити, бо він тупитьg0nzales писав: відео з поста вище, позаяк його автор не впорався розмістити правильно
telko писав:форум тре оновити, бо він тупить
дякую, бачу багато позитивних відгуків. Придивлявся ще до MiVue 588 чи 568, але здається мені, ціна на них не адекватна.telko писав: імхо один з найкращих регіків.
Я мабуть нині куплятиму Mio MiVue 538 за 499 злотувек, але завтра поверну VAT.Anix писав: Придивлявся ще до MiVue 588 чи 568
поправляю для міо, але чим більше читаю тим більші шанси гарміна.Yust писав: http://www.euro.com.pl/rejestratory-jaz ... -538.bhtml
щось таке як я форумчанам замовляв з Китаю - якраз твій бюджет, глянь кілька сторінок назад була моделька, але замовляти з Китаю, бо в нас поголовно підйо..winn3r писав: Шо порадите взяти з бюджетних регіків в межах 1к грн? Основний критерій - якість відео, решта не важливо.
Купив 32 класу 10. Скоро закидатиму файли. Правда треба прикріпити ту штуку (приклеїти), а там пише що вона має вистояти добу, щоб на неї можна було безпечно вішати реєстратора. І про якусь температуру 20 градусів пишуть потрібну для міцного склеєння. Де я їм візьму ті 20 градусів.topper писав:Yust, Ще бажано звернути увагу не тільки на розмір карти пам"яті, а й на клас, я брав 6 класу, але добре взяти 10 клас!
це та котру ти не виклавFobos писав: Що дійсно вражає так це нічна зйомка.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей