Ну що, ж вашій увазі Ford Fiestа Trend 1,25 82 л.с:
Тільки зняли з автовоза, машину замовленно 1.10.2016, зібрана на заводі в Кельні(Німці) 06.10.2016.

Ну, а це вже поставив на номера

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
mister_X писав:пєршій НАХь
вітаю!!
weber писав:Впітьорке!!! Вітаю![]()
То Fobos на обкладинці книжки?
В мене була базова без кандюка і інших плюшокT5-R писав: в тебе ж була така сама . резонно продавати 2-3 річну машину щоб купити аналогічну модель але нову?
Ну наразі варіантів немає норм в продажі, тому брав як то кажуть золоту середину економії.Fobos писав:Шкода, що двигун ніачьом.
Любий двигун можна ухайдохати, гонжег сідає в тачку і валить на холодну до відсічки, то не показник. Знаю бугуто людей з екобустами, їздять і горя незнають в тому числі з чіпом. Я наприклад не хочу більше овочів ніяких, після того як 3 роки їжджу на 1.4 з 80 конями.myzikk писав: пацану львівському "гонщегу"
Дякуююю))bodik01 писав:Вітаю, супер, нехай їздить і не ламається в задоволення.
Машинка досить весела і добре себе почуває в загальному трафіку, навіть з таким двигуном, як для ваги 930кг.
Так деколи вгору на обгон бракує, але це якісь 0.0001 випадків від загальної їзди.
Оце правильно: є можливість брати нове авто - значить треба брати новеmyzikk писав: Перед покупкою думав на рахунок гольфа універсала, мегана, але все таки вирішив жити по хорошому правилу:
Шизікам типу інфернала поможе лише евтаназія. Вони в стані ухайдокати будьяку машину. Але шустріша машина для нормальнох людини то є звісно добреFobos писав:Любий двигун можна ухайдохати, гонжег сідає в тачку і валить на холодну до відсічки, то не показник. Знаю бугуто людей з екобустами, їздять і горя незнають в тому числі з чіпом. Я наприклад не хочу більше овочів ніяких, після того як 3 роки їжджу на 1.4 з 80 конями.myzikk писав: пацану львівському "гонщегу"
а ти як типу стару здав в салон а нову взяв з доплатою?T5-R писав: в тебе ж була така сама . резонно продавати 2-3 річну машину щоб купити аналогічну модель але нову?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість