Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мерседес 126 2.8
- markijan
- Ім'я:M@RK
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
polara, з радістю також поспілкуюсь, зараз скло поки не в пріорітеті, на черзі першим ділом це заміни резини , тосолу на зиму, і подивитись до колодок 

- jetros
- Ім'я:Ростислав
- Номер:ROS
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 4 рази
Re: Мерседес 126 2.8
Вітаю! Колись також мав 126-го 2.8 АКПП, Враження залишилися!
Біля мене на брухті такий стояв бездок. Мали пускати на молекули, але незнаю зараз його подальшу долю.
Біля мене на брухті такий стояв бездок. Мали пускати на молекули, але незнаю зараз його подальшу долю.
Мокнут мешти, мокнут сподні
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
- polara
- Ім'я:Максим
T5-R писав: як Вам залотистий на реєстрації ТВ ? там по моєму V8 стоїть
З власником саме цього екземпляра не знайомий. Але бейдж на кришці багажника й звук з під капота видає, що це таки V8. Я навіть би ризикнув стверджувати, що це один із найкраще збережених оригінальних 126-х у Львові, якщо не найкращий.
Під "оригінальним" я маю на увазі не реставровану машину з matching numbers.
Бо відновелених під оригінал трохи є (зокрема мій). Ще декілька людей реставрують.

Візуально по тій машині - міняний передній бампер на рестайловий, може десь був некритично притиснутий. Була притерта задня права арка. Змучені задні пружини. Але все це незначні моменти й варіант, загалом, дуже достойний.
- polara
markijan писав: polara, з радістю також поспілкуюсь
Без проблем. Трохи досвіду і знань є, може стануть у пригоді

На сайті клубу німецьких власників 126-х декілька років тому висіла (не перевіряв чи досі є) цікава рекомендація щодо пошуку і купівлі "живих" варіантів та їхньої оцінки.
Виявляється - єдиним критерієм вартості 126-х Мерсів німці вважають стан: не навороти, не об"єм, не рік випуску.

Тобто 2,8 на ручці, велюр. на "веслах", може мати більшу колекційну вартість, ніж "напівзмучений" 5,6 автомат на фулі. Це я на випадок, якби Вас, markijan, почали відвідувати, як і багатьох із нас, сумніви щодо комплектації у процесі відновлення. Як виїхав з заводу - так Гут!

- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
Знаючи Маркіяна ... я , чесно кажучи, щойно відкривав тему з думками, що вже є обмін на авторіа . Побачимо, на скільки затримається мерс. Але нехай тішить кожного разу, як доводитиметься їхати на ньому, Маркіян 

- markijan
- Контактна інформація:
Обміну та продажу немає,є конкретна машина в яку хочеться вкласти грошей та отримувати задоволення.Роботи попереду багато так шо все помалу мало б зробитись.
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
markijan, ну! Щасливо з реалізацією планів 

- markijan
- Контактна інформація:
Fobos,
посміємо разом весною

- polara
Багато букв, соррі! - "Остапа понесло!"markijan писав: конкретна машина в яку хочеться вкласти грошей та отримувати задоволення.

Це непросте рішення. Все залежить від стану Вашого екземпляра. Буває, що кошти на впорядкування значно перевищать кінцеву вартість машин у доброму стані, які є на ринку. Тому, інколи це робити недоцільно, навіть для себе.

126 мерс це не раритет. Для порівняння - їх випустили вдвічі більше ніж ГАЗ-21. Окрім того, дуже багато машин збереглися в доброму стані (я не маю на увазі в Україні). До того ж до нас потрапляли, здебільшого, найдешевші дорестайлові варіанти в бідних комплектаціях і причин тому декілька:
1. Свого часу 126-і коштували дорого, а коли нарід виїжджав у 1990-х роках по машини на Захід, то здебільшого, не переплачував за електровікна, шкіру, підігріви і об"єм. Якщо поруч стояли - один 2,8 на "велюрі", "ручці" і "веслах", скажімо за 4К, а другий - 5,0 АКП, на шкірі і електриці за 9К, - навіть не варта гадати, який з них швидше знаходив покупця: Газ-24, престижна з погляду (пост)радянського обивателя машина, теж не мала електровікон і АКП. Тому, які там додаткові люксові елементи за тогочасну ціну однокімнатної квартири. І так видно, що то є Мерс!

2. Зі середини 1990-х ввели обмеження на імпорт авто за віком, тому рестайлові версії 126-х стали частково "жертвою" цієї політики й більшість згодом воліла ввозити вже 140-й.
3. Частина 126-х пішла на документи для новіших S-класів.
Поганий стан більшості машин зумовлений специфікою їхнього використання. Людина купила Мерс і експлуатувала, а не тримала в гаражі:
1. Завезеними 126-тиками будувалися (буси ще не були поширені), возили товар (інколи ховаючи його в численних порожнинах, які робили доступними з допомогою болгарки). Все це не сприяло посиленню міцності кузова.

2. Безжально лізли в інжекторні системи, як тільки "починало троїти", наївно думаючи, що це щось типу карб"юратора. А причин могло бути безліч і системи "К" чи "Ке" - далеко не перша серед можливих несправностей. Результат - двигун в брухт.
Хай живе "дізєль" ("шоб не жерло!"). Дизель у 126-х був тільки в SD та SDL - версіях, що експортувалися в Північну Америку. У нас всі дизельні - самопал. Про ходові якості такого 126-го навіть не йшлося, він був потрібен для "справи".
3. Зношені запчастини заміняли (у кращому випадку) старими і не набагато кращими зі шроту. Машини виходжували максимум ресурсу.

Окрім того, шансів знайти "в дідуся в гаражі" 126-й Мерс майже нема. Якщо людина мала кошти на таку машину всередині 1990-х, то їй мусило би бути тоді 30-40 років. Додаймо 20-ть років (2016) і матимемо 50-60 років потенційного "дідуся з гаражем". До такого віку у цієї гіпотетичної особи уже давно виросли б і одружилися діти, які "татовий раритет" викотили б з гаража ще років зо 10 тому.

Елементи декору, ущільнювачі, салон, оригінальна оптика і залізо стають все більшою проблемою, як в плані пошуку, так і цін на них. По ходовій проблем нема - багато вміру дешевих замінників.
Отож, - бажаю успіху. Хоча mister_X подав зовсім непогану ідею

- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
polara,
Все кльово розписав: оригінального в доброму стані майже нереально знайти, скорше попадеться з двигуном від очкаріка, і салоном від 140 або навіть 221
А абсолютна більшість - конкретно змучені машини
І та - то була сильна машина для контрабанди - там просто нємєряно всього можна було сховати.

Все кльово розписав: оригінального в доброму стані майже нереально знайти, скорше попадеться з двигуном від очкаріка, і салоном від 140 або навіть 221

А абсолютна більшість - конкретно змучені машини

І та - то була сильна машина для контрабанди - там просто нємєряно всього можна було сховати.
- markijan
- Контактна інформація:
polara,
Ну побачимо, зараз я тільки налаштований на відновлення (не до заводського стану звичайно) багато в машині стоїть рідного весь нікель хром все є, в мотор вже пхали руки я вже пересвідчився, кузов таке враження з заводу ще не варений ніколи (тому є очаги де потрібно відновлювати), ходова навіть не чути щоб щось було не впорядку.Але ще раз всім говорю ця машина буде робитися для себе і не на кожен день, а так на вихідні виїхати і насолоджуватись нею.Всім за увагу спасибі 

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
polara, дуже крутий 126 є у Харкові. Повний оригінал, біля 100 тис пробігу.
Декілька років тому продавався. Шкода, в мене не збереглися фото.
Інший був з кортежу Шеварднадзе.
Декілька років тому продавався. Шкода, в мене не збереглися фото.
Інший був з кортежу Шеварднадзе.
Impossible is Nothing
-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
А там коли їй жопа після інших машин не чути також.markijan писав: ходова навіть не чути щоб щось було не впорядку
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- markijan
- Контактна інформація:
САХАР, я знаю шо там шось полюбому треба міняти
але в машині тішина мав наувазі 
є пару фоток але з телефона нехоче закидувати

є пару фоток але з телефона нехоче закидувати

- polara
T5-R писав: polara, дуже крутий 126 є у Харкові.
Їх є трохи. Час від часу з"являються, або на зльотах, або в продажу. От з Івано-Франківська був нещодавно цікавий 5.0 на зльоті у Києві. Як правило, такі варіанти були завезені під документи любителями десь з кінця 2000-х. Мій опис вище стосувався, радше, пересічних екземплярів.

Особисто вже неодноразово пересвідчувався: стан авто, що за 4К, що за 8К - може бути майже однаковим. А ціни колись на них були стабільно високі.
Зараз же ситуація інша - середня ціна 1,7К-3,2К з постійною тенденцією до зниження, не лише через кризу, але й тому, що більшість з уже завезених машин ніхто відновлювати не буде.
Споживацька цінність 126-го закінчилася разом з їхнім (дуже потужним) ресурсом, фанатів мало і попит перевищує пропозицію.

Думаю, що через рік-два вартість 126-х впаде ще наполовину. Відтак, навіть найменша інвестиція з ринкового погляду себе не виправдовує (звісно, якщо не робити для себе). Тому інвестувати треба лише в варіант з потенціалом - цілим кузовом в оригінальній комплектації.
А markijan, бажаю успіху й задоволення з результатів

- markijan
- Контактна інформація:
polara, якого кольору в тебе твій? 

- polara
markijan писав: polara, якого кольору в тебе твій?
Який з них? У мене їх є

А якщо без жартів, то один білий - 3.0, а один чорний 5.0

- markijan
- Контактна інформація:
без заднього бампера?polara писав: а один чорний 5.0

- polara
markijan писав: без заднього бампера?![]()
Поки що, дякувати Богу, з бампером.

Але я здогадуюся, який Ви мали на увазі.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей