"Сіла єсть-ума нінада" ставив колеса зимові,затягував руками і зламав шпильку

І трохи моря вам

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мені навесні 3штуки зламали при знятті зимових колісSluva писав: зламав шпильку
Тайота гамно,тонкий метал на шпилькахJam писав: мені навесні 3штуки зламали при знятті зимових коліс
Маю підозру що хамону тобі вже не залишилосьcat-yellow писав: Sluva,
всіда піжалста!
то означає, шо ти моцний хлоп, а не шо форд гамноSluva писав: форд тоже,бо колись на форді так само руками зламав шпильку і що саме цікаве на оф.сервісі їх не було в наявності
або ламаються постійно і не встигають поповнювати запасиBOXER писав: раз на оф.сервісі нема - знач ніколи не ламаюцця
Оля сказала, шо засунула в холодильникSluva писав:Маю підозру що хамону тобі вже не залишилосьcat-yellow писав: Sluva,
всіда піжалста!
Не зовсім так,просто не каждий виробник додумається робити шпильки з різним кроком різьби для різних моделей своїх автоBOXER писав: раз на оф.сервісі нема - знач ніколи не ламаюцця
Та шось я даже не подумав про таке,просто минулий раз вона на парківці льотніска так само 2-а тижні стояла і завелась з півтика,але тоді то був глянц новий акумBOXER писав: а чьо клєму не зняв на 2 тижні-то?
Who is Mushroom?Sluva писав: Р.С. сенкс п.Машрум за наводку
Тепер треба, щоб п. Машрум подякував тобі за "на водку"Sluva писав: Р.С. сенкс п.Машрум за наводку
Ненада,лучче най його шкрабаки прийдуть,щоб я віддав і він узбагоїлсяVusiko писав:Тепер треба, щоб п. Машрум подякував тобі за "на водку"Sluva писав: Р.С. сенкс п.Машрум за наводку
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей