Два питанняtopper писав: xxfOxx, На кільці хіба дозволено перестроюватись?!

1. ти роздільчі смуги там бачиш і які вони є ? переривчасті чи суцільні?
2. як шевлоле може не перелаштовуючись виїхати з кола ?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Два питанняtopper писав: xxfOxx, На кільці хіба дозволено перестроюватись?!
виглядало так, що шевроле ледве лізло по колу, я перелаштувався в зовнішній ряд, і так як повороту шевроле не ввімкнуло їхав собі по зовнішній смузі. А той даун виліз в мій ряд і поворот включив після того як я зупинився - там все видно.САХАР писав: Не оприділиш по відео як там все виглядало на місці.Але ті всі маневри з поворотами на проміжку пару сек могло і замежувати то Авео.
а що я порушив? якби дурбай на шевроле включив поворот до того як почав маневр, я б навіть пригальмував і воно собі б проїхало, хоча перевага в русі була в мене.t309 писав: xxfOxx, ти краще такого більше не роби
Формально ніби то нічого, але маньоври в тебе як в [цензура], який шукає де підставитисьxxfOxx писав: а що я порушив? якби дурбай на шевроле включив поворот до того як почав маневр, я б навіть пригальмував і воно собі б проїхало, хоча перевага в русі була в мене.
я ж написав вищеandrewdor писав: Формально ніби то нічого, але маньоври в тебе як в [цензура], який шукає де підставитись
Різко перелетів в правий ряд, потім з правого пішов по кругу.
Як на мене, то їзда авео, більш-менш передбачувана, а твої рухи ні..
Я коли бачу такого дьорганого на дорозі, стараюсь триматись від нього як можна подалі..ґ
Краще їздити плавніше, і всі маневри передбачати наперід.
xxfOxx писав: виглядало так, що шевроле ледве лізло по колу, я перелаштувався в зовнішній ряд, і так як повороту шевроле не ввімкнуло їхав собі по зовнішній смузі. А той даун виліз в мій ряд і поворот включив після того як я зупинився - там все видно.
нормально він "пішов"andrewdor писав: Різко перелетів в правий ряд, потім з правого пішов по кругу.
їзда авео виглядає "я сі ту всраю" . І передбачувана в тому , що там швидше всього слоупок клацає телефон , або невпевнена жінка , яка два дні за кермом . Причому на кільце виїхала досить адекватно , а на кільці - тупняк !andrewdor писав: Як на мене, то їзда авео, більш-менш передбачувана, а твої рухи ні..
вот і атлічьно , значить не пересічемсяandrewdor писав: Я коли бачу такого дьорганого на дорозі, стараюсь триматись від нього як можна подалі..ґ
а в автора і було все плавно ! Швидко, але плавно . Вірніше - було б , якби авео не ломанулося на виїзд без поворотніка і з внутрішньоїandrewdor писав: Краще їздити плавніше
хіба отут додам, що перед тим як перестроїтись в зовнішній ряд, я включив поворотнік, подивився чи на зовнішньому ряді нема нікого і ніхто не в'їздить в ряд, перестроївся і включив лівий поворотнік, так як продовжував рух по колу, тобто для будь-кого мій рух по колу був зрозумілий, на відміну від шевролє.Liuskywalker писав: нормально він "пішов"
ну не треба постійно, а тільки перед маневром - міг хто і від макдональдса заїхати на коло.Vova_P писав: Треба вважати що Шевроле не може постійно в зеркало заднього виду дивитись, треба і час відчасу попереду дивитись (і мож на екран телефону), тому він міг побачити тільки твій правий поворот і відповідно він повівся саме так як повівся, я не кажу що так і було, але таке могло бути.
Треба на тому кількці зробити схему таку ж як на Липинського-Чорновола - менше проблем буде.
в той час доби , коли зняте відео взагалі нема потреби дивитись в дзеркалоVova_P писав: Треба вважати що Шевроле не може постійно в зеркало заднього виду дивитись
на ютуб заливай і редагуй в ютуб редакторі, і не паришся нічимpavlo09 писав: Народ підскажіть якусь програму для редагування відео з реєстратора. Треба звук забрати)))
Хочу сюди закинути, але без звуку![]()
Я тут бачу тількі машину з реестратором яка виїхавши на зустрічну колію трамвая порушує правила.Є ще щось?xxfOxx писав: от якого милого валити правим краєм а потім вилазити вперед на світлофорі ? Притому що за мною не було машин взагалі може є якась магія хто в курсі ?
стою на світлофорі на стоплінії, справа - смуга для повороту направо по стрілці зеленій, за мною чи збоку машин нема, справа їде чмо на шевролє - і вилазить перед мною - стає собі на пішоході і стоїть - як то називається?САХАР писав: Я тут бачу тількі машину з реестратором яка виїхавши на зустрічну колію трамвая порушує правила.Є ще щось?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей