Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я ше газ не поставив (((( тотчніше, я ше нічо по машині навіть не зробив (((andrew писав: Felix можна потестувати і порівняти чи та писанина правдива :)
Вчився в школі разом зі мною, правда на рік молодше. Одна компанія була. Потім свалив в Киїов. Молодий менеджер получився.Felix писав: Олександр Мельничук також повідомив, що
це не акцент на Лесика просто він працює біля тої азс ... а знаходиться вона на пасічній біля автобази де тіри ремонтуютьrhchp писав: Той Лесик на Пасічній, то де?
парішай з ним якіта скідкі для братушань-kesheme- писав:Вчився в школі разом зі мною, правда на рік молодше. Одна компанія була. Потім свалив в Киїов. Молодий менеджер получився.Felix писав: Олександр Мельничук також повідомив, що
winn3r дякую а городоцька 224 то шо то є?1. заправка брсм перед епіцентром
2. Городоцька 224
ніrhchp писав: Glibko, Це Укрнафта?
сьогодні ціна 11,69 чи 11,59gooliver писав:Нед, 09 жовтня 2016, 16:09
На пасічній біля трембіти вчора відкрилася нова газова заправка, здається EVOS. Ціна зараз 12.2грн. Сподобалося, що в балон влізло саме стільки, скільки балон містить і з чітким відсрілом без повільного "докручування". Проїхав пару км, наразі чеку нема, далі відпишуся.
Я покупаю на БРСМ такие " боченки", которые стоят на редуктора по 23-24 грн. А вообще в Львове дорогие цены. Покупал отстойник в Борисполе улучшенного качества, какие то с завихрителями за 220 грн вместе с корпусоми с работой- все советовали ставить именно этот фильтр так как отводит масло в разы лучше чем обычный отстойник, который мне предлагали поменять в Львове только фильтрующий элемент за 300 грн.sashanova писав:бла бла бла..до речі де можна у львові купити газові фільтра шо б поміняти?..бажано в західній частині міста (городоцька, кульпарківська)
Sviatoslav писав: Мій експеримент по газу з різними АЗС за останні 12 днів заливаючи усюди по 10л дав такі результати:
1. Укрнафта (Рудненська) - 78 км
2. ОККО (Липинського) - 67 км
3. Шелл (Дубляни) - 62 км
Чекав більшого від шеллу
На укрнафті була найстійкіша робота холостих обертів поки і активніше двигун крутився, але пробіг все одно гі**о. На черзі Motto і Wog, подивимось що там буде.
не знаю як в Львові, в нас, ніякої різниці між вогом і іншими заправками, ні по по пробігу, ні по якості не побачив.Sviatoslav писав: Wog через невисоку якість навіть при постійних поставках газу вирішив поки не тестувати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей