Петро писав: may, каско нема
Петро, шо так сильно гримнув білого?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Петро писав: may, каско нема
тоді однозначноПетро писав: каско нема
Автоцивілка - це відповідальність перед третіми особами і це страхування обов’язкове.Vexler писав:виплата по автоцивілці проходить лише в 1 сторону. СК винуватця оплачує лише ремонт авто потерпілого, а винуватець ремонтує своє авто за власні кошти.
та вроді - ні, в мене знайома там працює і вони мають офіс на чорновола біля вогуDexter писав:співробітник попав в дтп з трамваєм, якого фіга трамваї застраховані в СК Княжа, вона ж банкрот з 2015 чи 2014 року
Це зрозуміло. От і питання - хто таким промишляє!?.Vexler писав:залежить від СК.
В нас такої фрази не має, наприклад.
Що я й казав - рахують чітко 90днів і платять)) тупо не спішать. Раніше ТАС таким промишляла, особлива коли джекпоти по 50 000грн.СК ПРОВІДНА
Як тут і говорили, віддали бабки за +-90 днів від дня ДТП.
4920грн. Цікаво чи вистачить порівняти і пофарбувати заднє крило кольта?
ДетальнішеЗараз частка компаній, які підписали угоду про прямому врегулюванні, становить 50% всіх укладених договорів. Статистична ймовірність ДТП за участю застрахованих цих двох компаній становить близько 25%".
нормDexter писав: PZU виплачує нормально?
люксичноxxfOxx писав: Dexter написав:
PZU виплачує нормально?
норм
не нада грязі, от нащо дурити?САХАР писав: Але глянь цiну страховкi в PZU та iнших цiна на 50% вища.Я розумiю якщо каско а сенс цивiлки переплачувати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей