shpila,
є такий варіант для тих хто не любить ручки зверху. від Amica. площа норм і ручок нема.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ручки зверху краще коли в хаті є діти, віком 1-2,5 рокиBabak писав: shpila,
є такий варіант для тих хто не любить ручки зверху. від Amica. площа норм і ручок нема.
Можно взагалі без ручок :)Babak писав: тих хто не любить ручки зверху
До цього стилю пасувало би в стільницю, під лючок...Babak писав:may, розетки є тільки на кресленнях
в мого брата там поряд будинок. то один забудовник будував.xxfOxx писав: я счітаю це прекрасно
та воно не просто торчить, а якось дивно кривою лінією, як то в них так вийшло незнаюvovka писав: в мого брата там поряд будинок. то один забудовник будував.
і це якось підозріло, тому що у всіх будинках (навіть тих які будувалися пізніше там поряд) того забудовника зроблена шахта. як на димохідні котли, так і на турбовані.
чому тут торчить загадка.. певно якась самодіяльність, відать проектом були передбачені димохідні і зроблені димоходи, а потім "переграли" на турбовані, хоча це ще не найгірший варіант, то шо візуально негарно але "то таке".
так я тому і кажу що це не рішення від забудовника, а схоже "колхоз" від мешканців. Торчить нерівно, тому що димоходи на кришу йдуть один поряд іншим. От люди і поставили замість димохідного котла, турбований, і врізалися напряму на вулицю в місці свого димоходу.xxfOxx писав: та воно не просто торчить, а якось дивно кривою лінією, як то в них так вийшло незнаю
ну , чий це "колхоз" хз , але щодо розміщення такими "сходами" теж так само подумав : мали бути гільзовані димоходи вверх, для кожного поверху було розраховане місце для дірки , але "відімо что-то случілось " ©vovka писав: так я тому і кажу що це не рішення від забудовника, а схоже "колхоз" від мешканців. Торчить нерівно, тому що димоходи на кришу йдуть один поряд іншим. От люди і поставили замість димохідного котла, турбований, і врізалися напряму на вулицю в місці свого димоходу.
Можу дати попробувати свої електронні на тиждень побавитися попробувати. Можливо перейдеш на такі.pikach00 писав:хтось знає як працюють ті срані термоголовки на батареях?
стоїть на 5 - жарить
поставив на 4 - перестала ващє гріти![]()
http://www.harashchak.com.ua/oleg-energy писав:А яка ціна роботи таких дизайнерів з такими проектами як скинув Shpila і Babak?
за таку роботу це недорогоpikach00 писав: 7 тищ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей