Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто розкаже, хто підкаже? Тюнінг ЗАЗ Славута.
- Twister
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Крітік а ти не хош собі прямоток двойний поставити під твій бампер норм буде... 

- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
Re: Хто розкаже, хто підкаже? Тюнінг ЗАЗ Славута.
Fobos, просто три двойки...
Twister, повний прямоток пошкишо робити не буду. А розводку в кінці скоро зроблю. :)
Twister, повний прямоток пошкишо робити не буду. А розводку в кінці скоро зроблю. :)
- Twister
- Контактна інформація:
скоро 4 четвірки будеKritik писав:Fobos, просто три двойки...
Kritik писав:Twister, повний прямоток пошкишо робити не буду. А розводку в кінці скоро зроблю.
Тоді норм.. кинеш фото

- Kritik
- Контактна інформація:
Получив задню розпорку made by OMAR company :) . Правильну, пряму розпорку, а не гнутий базарний варіант.
Установка зайняла десь 3 години, але це з урахуванням того, шо повністю розбирався зад машини, бо знімав задні ремні безпеки, ними і так ніхто ше ні разу не користувався, тільки заважали і тарабанили на ямах. Ше пофіксив задню сідушку і спинку, бо тоже трохи тарабанили.
Тест-драйв розпорка пройшла на ура!!! машина стала впевненіше тримати дорогу, менше тарабанить, кароче ОМАРу великий респект!!!
А вот і фотка розпорки

А вот і фотка чотирьох четвірочок... За проханням Twisterа

Установка зайняла десь 3 години, але це з урахуванням того, шо повністю розбирався зад машини, бо знімав задні ремні безпеки, ними і так ніхто ше ні разу не користувався, тільки заважали і тарабанили на ямах. Ше пофіксив задню сідушку і спинку, бо тоже трохи тарабанили.
Тест-драйв розпорка пройшла на ура!!! машина стала впевненіше тримати дорогу, менше тарабанить, кароче ОМАРу великий респект!!!
А вот і фотка розпорки

А вот і фотка чотирьох четвірочок... За проханням Twisterа

- Kritik
- Контактна інформація:
Помалював зеркала в колір кузова

- Twister
- Контактна інформація:
Гарно виглядає))) Нічо не скажнш... Роздвоювач на вихлопну ше не ставив? На драгу будеш?
- Twister
- Контактна інформація:
Скільки коштує перехідник на руль??
- Kritik
- Контактна інформація:
Перехідник на ЗАЗ треба брати від Ланоса, він підходить 100%!!!
Роздвоєння ше не робив, є багато чого іншого і кориснішошо в шо мона вкласти гроші...
За драг ше нічо не знаю... Врятлі буду
Роздвоєння ше не робив, є багато чого іншого і кориснішошо в шо мона вкласти гроші...
За драг ше нічо не знаю... Врятлі буду

- Kritik
- Контактна інформація:
І так, вчора, нарешті прийшли мої нові газові амортизатори. Довго вагався на рахунок: чи брати газ, чи ні, але все ж таки взяв, і таки не пожалів.
Також було куплено 4 пружини на 2 насічки (жорсткіші), пильники, сайлент-блоки, опорна чашка заднього лівого амортизатора, підшипники передніх ступиць.
Вчора ввечері і сьогодні зранку проводилася установка цих всіх деталей на машину. Поміняли підшипники, і під час установки задніх пружин, їх було обрізано на 1 виток, передні обрізані на пів витка + викинув проставки з-під чашки.
Машина замітно опустилася, на скільки точно - не знаю, ще не міряв.
Також була замовлена і установлена нижня розпорка.
Було зроблено "мінусовий" розвал.
Сьогодні сашина проходила тест-драйв: відчуття - неймовірні, таке враження, шо сів в іншу машину, машина тримається дороги як вкопана, крени майже відсутні, в повороти входити - одне задоволення!!! Кароче дуже класно рулиться!!!
Єдиний мінус: треба наново вчитися паркуватися, там де раніше лугенько(з запасом) заїжжав бампером на бардюр, тепер впираюся в той самий бардюр...
Більше мінусів не помічено, одні плюси і положитєльні відчуття!!!
Не можу нарадуватися!!!
Сьогодні проів тест на трасі: 140, ніяких "гулянь" по дорозі, при проїзда фур, машину не зносить на сусідню полосу...
А вот і фотки:
Так раніше стояла чашка а стакані

А так вона піднялася після того як забрали проставку, відповідно машина опустилася.

Задній амортизатор

Коробка

Передній амортизатор

GAS POWER!!!!!!!!!!!!

Передня стойка в зборі

Нижня розпорка(фотка з нету, бо в ямі було темно, фотки робив з телефона, на якому нема вспишки). Але в мене така сама.

Також було куплено 4 пружини на 2 насічки (жорсткіші), пильники, сайлент-блоки, опорна чашка заднього лівого амортизатора, підшипники передніх ступиць.
Вчора ввечері і сьогодні зранку проводилася установка цих всіх деталей на машину. Поміняли підшипники, і під час установки задніх пружин, їх було обрізано на 1 виток, передні обрізані на пів витка + викинув проставки з-під чашки.
Машина замітно опустилася, на скільки точно - не знаю, ще не міряв.
Також була замовлена і установлена нижня розпорка.
Було зроблено "мінусовий" розвал.
Сьогодні сашина проходила тест-драйв: відчуття - неймовірні, таке враження, шо сів в іншу машину, машина тримається дороги як вкопана, крени майже відсутні, в повороти входити - одне задоволення!!! Кароче дуже класно рулиться!!!
Єдиний мінус: треба наново вчитися паркуватися, там де раніше лугенько(з запасом) заїжжав бампером на бардюр, тепер впираюся в той самий бардюр...

Більше мінусів не помічено, одні плюси і положитєльні відчуття!!!
Не можу нарадуватися!!!
Сьогодні проів тест на трасі: 140, ніяких "гулянь" по дорозі, при проїзда фур, машину не зносить на сусідню полосу...

А вот і фотки:
Так раніше стояла чашка а стакані

А так вона піднялася після того як забрали проставку, відповідно машина опустилася.

Задній амортизатор

Коробка

Передній амортизатор

GAS POWER!!!!!!!!!!!!

Передня стойка в зборі

Нижня розпорка(фотка з нету, бо в ямі було темно, фотки робив з телефона, на якому нема вспишки). Але в мене така сама.

- Fobos
- Рятівник форуму
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Kritik, Як казав Володими Ілліч "Правильным путем идёте товарищи!"
Ford?
я тут подивився на твій тюнінг і просто прозрів, так тримати і не зупинятись 

- Twister
- Контактна інформація:
Крітік ціню твій труд і старання))) Під час віддиху в себе трохи дешо робив такшо складу статейку про обезшумку і розбір салону... Кинь фоти нові хочу подивитись висоту машини... В мене при 140(сьогодні на трасі) починає все дрибіжати.. або колеса е збалансовані або хз..
- Twister
- Контактна інформація:
АА забув запитати на рахунок встановлення розпорки її мона втикнути самому чи майстра треба якшо майстра то скільки.. і чи вона не буде мішати запасці 

- Kritik
- Контактна інформація:
Можна і самому, все робиться дуже просто, не треба ніяких майстрів.
Запаска стає, але я б радив кинути її в багажнік.
Фотки чуть пізніше.
Запаска стає, але я б радив кинути її в багажнік.

Фотки чуть пізніше.
- Twister
- Контактна інформація:
Був в Східниці займався з батьою машиною...
Розібрав спочатку все крім передньої панелі.Вже після купівлі колись там трохи обезшумки поставили так шо не було вже де шось ліпити вирішив зняти обшивку де арки задніх стойок там вони повністю "голі" заклеїли зправа.зліва..При розбиранні було помічено шо зправа і зліва появилась ржавчина правда ше не встигло "зійтись" з металом то витер а утворилось це в результаті коли мокра кришка багажника то вода при відкриванні попадає на ту пласмасу а звітам тече по стінці в результаті чого і утворюється ржавчина(((фото знизу)Викинув кріплення знизу на задні ремені безпеки
На другий днь розбирали передню панель. Раджу вам туда не лізти стратите більше нервів там багато проводів які мшають, болтів які важко знайти а саме гірше то поставити(((астково відкрутили зняли деякі дротиале всеодно повністю не зняли панель десь відсунули на самтиметрів 15 трохи поклеїли там передок а от зі збиранням були проблеми ніяк не могли поставити ту шахту по якій йде повідтря від пєчки..((
Затозникли два звуки які завжди тарабанили на віть на рівнцій поверхні
Потім розбирали двері це особливої важкості не показало та і дуже клеїти нема шо((
Результат мінімальний але відчутний на ямах хіба "комфортніше". Як неяк але славута-таврія машина легка тому на ямах гримає добре поважчі машини більше амортизують...
Розібрав спочатку все крім передньої панелі.Вже після купівлі колись там трохи обезшумки поставили так шо не було вже де шось ліпити вирішив зняти обшивку де арки задніх стойок там вони повністю "голі" заклеїли зправа.зліва..При розбиранні було помічено шо зправа і зліва появилась ржавчина правда ше не встигло "зійтись" з металом то витер а утворилось це в результаті коли мокра кришка багажника то вода при відкриванні попадає на ту пласмасу а звітам тече по стінці в результаті чого і утворюється ржавчина(((фото знизу)Викинув кріплення знизу на задні ремені безпеки
На другий днь розбирали передню панель. Раджу вам туда не лізти стратите більше нервів там багато проводів які мшають, болтів які важко знайти а саме гірше то поставити(((астково відкрутили зняли деякі дротиале всеодно повністю не зняли панель десь відсунули на самтиметрів 15 трохи поклеїли там передок а от зі збиранням були проблеми ніяк не могли поставити ту шахту по якій йде повідтря від пєчки..((
Затозникли два звуки які завжди тарабанили на віть на рівнцій поверхні
Потім розбирали двері це особливої важкості не показало та і дуже клеїти нема шо((
Результат мінімальний але відчутний на ямах хіба "комфортніше". Як неяк але славута-таврія машина легка тому на ямах гримає добре поважчі машини більше амортизують...
- UncleSam
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 3 рази
В мене залишилась нова, невживана, головна пара 4,5. Якщо цікавить - пиши в лічку! 

- Twister
- Контактна інформація:
UncleSam писав:головна пара 4,5.
Це шо ти маєш на увазі?
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Twister, Подивись будову кпп. На словах пояснити можна хіба те, шо з 4.5 - це дуже класна динаміка, але втрата максималки. Чим менша пара - довші передачі і помаліший розгін і навпаки.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- UncleSam
- Дякував (ла): 37 рази
Таврії і Славуті максималка 150-160 протипоказані, тому сміло ставте пару і катайтесь в своє задоволення! Тим більше що крім мого екземпляру в Україні інших в наявності нема, - виготовляються і невідомо коли будуть ще, бо завод на грані зупинки, через падіння попиту на таврії/славути!
- Twister
- Контактна інформація:
Блін прийдеться мені чекати своєї машини.. бо з батьою фіг домовлюсь про якесь встановлення((((

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 6 гостей