Дорогое удовольствие !!!!!homa писав:з толкача заведеш
Но в безвыходной ситуации помогает !!!!!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я чув шо не можна на великій швидкості скидувати на нейтральну, а потім знов на передачу - зменшується ресурс роботи ременя ГРМBlack писав:Разве такое бывает ?????Первый раз такое слышу !!!!homa писав:Я мав на увазі що ремінь може тріснути
Не стоит путать большую скорость и обороты движка + трансмисии!!!!!TarasR писав:я чув шо не можна на великій швидкості скидувати на нейтральну, а потім знов на передачу - зменшується ресурс роботи ременя ГРМ
тоже таке чув, шо може порватись, стосовно зусиль, при заводці з буксира і стартера, вони напрямлені однаково, але момент сили різний, стартер плавно прокручує, з ритмічними обертами, а на буксирі дьоргає, то якшо порівняти можна, коли ручкою заводити мотор, то є момент коли легше крутити, а є коли важче, ці перепади спричинюють ривки, в результаті яких і страждає ремінь. ше один приклад то сцеплення, якшо плавно відпускати, то і коробка і решту деталей ходять довго, а якшо рвати, то скоро шось летить (хрестовини в задньоприводних і т.д.), якось так я собі то представляюBlack писав:.Ремень ГРМ служит для привода р/вала через шестерню это всем понятно ,усилие приходиться (при заводе двигла с толкача)с щестерни к/вала к первому (как и на заведённом моторе )
давно я таких машин не бачивigorok писав:коли ручкою заводити мотор
Если будешь ездить на своей тебе это не грозитTarasR писав:давно я таких машин не бачив
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей