Правильне рішення-до нього в день береш любу запчастину і їдеш далі.T5-R писав: Після тривалих та невдалих пошуків вольво, купив гольф. наразі так
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто оглянуті нами....
-
- Ім'я:А
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Re: Авто оглянуті нами....
T5-R, а шо за Гольф?
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
був я сьогодні на Південному і так випадково заглянув на Рік-авто
продавця не кликав але так розглянув ззовні 330 лексус 2005 вроді року з 78 пробігу
скажу він багажник має не дуже меший чим в моїй сузукі, мені сподобалась та машина, але чому там ціна 18к стояла, а тепе глянув по нету вони по 15-16 ідуть
хто шо скаже є смисл брати тих років чи краще 2007+ але там прайс 20-21
продавця не кликав але так розглянув ззовні 330 лексус 2005 вроді року з 78 пробігу
скажу він багажник має не дуже меший чим в моїй сузукі, мені сподобалась та машина, але чому там ціна 18к стояла, а тепе глянув по нету вони по 15-16 ідуть
хто шо скаже є смисл брати тих років чи краще 2007+ але там прайс 20-21
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
якщо рідний підтверджений пробіг, та без дтп, тоAVP_6 писав: 330 лексус 2005 вроді року з 78 пробігу

Impossible is Nothing
- AVP_6
- Контактна інформація:
а чим різниця? кузова ті самі, все решта більше від пробігу і стану залежить чим від рокуThorn писав: AVP_6, вартує взяти 2007+
не кликав продавця тільки так глянув, тому точно знати не можу, думаю наврядчи чесний бо шось не реально, але може на рік авто не дурять, вроді серйозний автосалонT5-R писав: якщо рідний підтверджений пробіг, та без дтп, то

-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Як дитина чесне слово.Ну перекрутив ти сам привіз туда і все.Вони скажуть ми не при ділах.78тис це візуально близько до нової машини.AVP_6 писав: але може на рік авто не дурять, вроді серйозний автосалон
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- gooliver
- Ім'я:Dmytro
- Номер:ніпрощо
- Дякував (ла): 131 рази
- Подякували: 147 рази
бачив там у них ззаді салону скільки битків стоїть в черзі на кузовний ремонт? думаєш звідти на продаж нічого не попадає?))САХАР писав: але може на рік авто не дурять, вроді серйозний автосалон
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Вони з давніх давен продають битки і скручені авто, там більшість машин таких
Воно 

- weber
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
рікавто слід сприймати як перекупів зі всіма витікаючими, битий, перебитий, скручений, ніхто ніякої гарантії не дасть.
- apricot
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Незнаю, як на рахунок тих машин, що стоять там на продажі, але по пригону авто через рік авто - є реальний і дуже позитивний досвід, лишись задоволені. 

https://avarkom.lviv.ua
- AVP_6
- Контактна інформація:
САХАР писав: Як дитина чесне слово.Ну перекрутив ти сам привіз туда і все.Вони скажуть ми не при ділах.78тис це візуально близько до нової машини.
gooliver писав: бачив там у них ззаді салону скільки битків стоїть в черзі на кузовний ремонт? думаєш звідти на продаж нічого не попадає?))
Thorn писав: Вони з давніх давен продають битки і скручені авто, там більшість машин таких
дивно чому тоді 120 десь не крутанули, який смисл крутити нереальний пробіг, мене то теж здивувало якшо чесно 78тис - 11 річна машина, навтіь в мене більше іто я живу за 4км від роботи і мої маршрути в більшості це 8км в деньweber писав: рікавто слід сприймати як перекупів зі всіма витікаючими, битий, перебитий, скручений, ніхто ніякої гарантії не дасть.

- gooliver
- Ім'я:Dmytro
- Номер:ніпрощо
- Дякував (ла): 131 рази
- Подякували: 147 рази
AVP_6, та ніхто не сперечається, що там не може бути толкових варіантів. Все може бути, просто не варто зайвий раз надіятися на совісність салону. Довіряй і перевіряй)
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Didik, незнаю як вони в реалі, але ціна для мене не зрозуміла, колись вони коштували чуток дорожче лансера 9, а зара фактично 2 тис різниці, навіть лансер 10 можна знайти за такі гроші. Он Астра Джей за 8,8 пригналась, і свіжіше і цікавіше.
ІМХО
ІМХО
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Didik
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 2 рази
Jarevych, за Астру в курсі, ну але тут не від мене залежить. Вибирають іменно з мазд
я також вважаю шо за такі гроші можна взяти щось цікавіше і новіше

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
так-с, тут питання до мене прилетіло, а я не знаю відповіді:
а Ford Fusion, двігло 1.4, автомат, роки (2004-2006, плюс-мінус).
то шось нормальне? цікавить двігло, АКПП, вартість розхідників
а Ford Fusion, двігло 1.4, автомат, роки (2004-2006, плюс-мінус).
то шось нормальне? цікавить двігло, АКПП, вартість розхідників
- artemko
- Ім'я:Артем
Привіт.
Що можете сказати за фієсту 2007 року, 1.25 з 180к пробігом (салон десь на такий пробіг і виглядає)? Мене сам пробіг висадив спочатку, але порахував, що я на пасаті виїжджав в день стільки ж, тобто, в середньому 53 км\день (режим дім-робота-дім, + перідоичні поїздки на 100-200-300 км від львова). Так от, на скільки вистачить двигуна при такому пробізі, що може вилізти, може є якісь нюанси, на що дивитись при купівлі мк6, чи дорога в експлуатації і чи проїздить хоч 2 роки без суттєвих вливань? Подивився її поспіхом, то ніби проєми рівні, мотор тихий, не сопливить, не гримить на ходу... Кароче, вона тут:
https://auto.ria.com/uk/auto_ford_fiesta_18165545.html
Може, хто дивився чи може підказати, що і як.
п.с. Щодо пробігу. Мій знайомий купив мк6 за ту саму ціну і з таким самим мотором місяць тому з пробігом 87к. Мені чомусь здається, що щось тут не так... А у випадку тієї з лінка, то хз... Скручувати на 180к, на мою думку, тупо трохи, бо як крутити - то крутити вже до ~100.
п.п.с. Може. хтось порадить ще якісь варіанти, що можна було б глянути? Одразу скажу:
1.Бюджет до 5-5.2к.
2.Треба щось вже, а не назбирати і потім купити(є важливіші витрати).
3.Має бути хатчбек (типу фієсти, гольфа, авео хатча, поло і т.д.). Авто для дружини:)
Дякую наперед за поради і побажання.
Що можете сказати за фієсту 2007 року, 1.25 з 180к пробігом (салон десь на такий пробіг і виглядає)? Мене сам пробіг висадив спочатку, але порахував, що я на пасаті виїжджав в день стільки ж, тобто, в середньому 53 км\день (режим дім-робота-дім, + перідоичні поїздки на 100-200-300 км від львова). Так от, на скільки вистачить двигуна при такому пробізі, що може вилізти, може є якісь нюанси, на що дивитись при купівлі мк6, чи дорога в експлуатації і чи проїздить хоч 2 роки без суттєвих вливань? Подивився її поспіхом, то ніби проєми рівні, мотор тихий, не сопливить, не гримить на ходу... Кароче, вона тут:
п.с. Щодо пробігу. Мій знайомий купив мк6 за ту саму ціну і з таким самим мотором місяць тому з пробігом 87к. Мені чомусь здається, що щось тут не так... А у випадку тієї з лінка, то хз... Скручувати на 180к, на мою думку, тупо трохи, бо як крутити - то крутити вже до ~100.
п.п.с. Може. хтось порадить ще якісь варіанти, що можна було б глянути? Одразу скажу:
1.Бюджет до 5-5.2к.
3.Має бути хатчбек (типу фієсти, гольфа, авео хатча, поло і т.д.). Авто для дружини:)
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
Ну по фото експертууartemko писав:Привіт.
1.Бюджет до 5-5.2к.

По фієсті пробити пробіг реальний не можна в мозгах, тому одна надія на хоча б половину сервісної книжки, хоча це теж не факт що не намалювали.

- artemko
- Ім'я:Артем
Ну да, прошу експертизу по фото:) Я от просто не знаю, для чого можна було брати фієсту, як не для себе (маю на увазі, що таксувати трохи тупо, імхо, а для чогось іншого хз нафіг вона нада, для мішків з картоплею є інші тазіки). А для "для себе" - середній пробіг +\- сходиться з моїм, по-факту. Тобто, дивлячись на кілометраж і стан авто - віриться, що юзався для родини з малою дитиною:) Мене більше питання техніки цікавить - скільки ті мотори ходять і т.д.
От в тому і нюанс для мене зараз: тре маленьке авто за ~5к і щоб "красіве було", бо для дружини :). І бажано, аби проїздило 2 роки без особливих проблем :)
От в тому і нюанс для мене зараз: тре маленьке авто за ~5к і щоб "красіве було", бо для дружини :). І бажано, аби проїздило 2 роки без особливих проблем :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей