Ясно, що окупність тут ні до чого.
Вікна десь такі: https://s22.postimg.org/fnk1zg6ch/image.jpg
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так в решті ж не і поставиш батереї - не бачив в коридорі чи санвузлі квартири батарейweber писав: veresen, кімната батарея, можна і кухню, решту тепла.
Andriy01 писав: Я на це йду не з метою економії, а з метою підвищення комфорту
враховуючи таке величезне вікно, і вимоги - то може твій варіант і нормальний. нема сенсу паритися з чимось кращим.Andriy01 писав: Вікна десь такі:
не буде прогрівати кімнату ?vovka писав: там де паркет - ну тут толку з теплої підлоги небуде
так паркет це теплоізолятор, і крім того дерево яке не позволить його гріти помоєму вище 27 градусів (температура стяжки). А далі це все ризикована справа з точки зору життя паркету.veresen писав: не буде прогрівати кімнату ?
ну я про шо і кажу.. чим тратити 215 просто шоби шось трошки покращити, то вже краще потратити 315, зате суттєво покращити як шум так і енергозбереження :)Andriy01 писав: Вовка, енергозберігаючі пакети 2камерні коштують біля 315$ (зі штапіками). 1-камерні - 215. Думаю, варто доплатити і замовити сьогодні.
та ну.. літом якраз гуд ця мінімальна прохолода.mathst писав: на плитці все що впало розбивається на дрібнесенькі кусочки Ну і літом хіба що також опалювати, бо не комфортно ходити по холодній плитці.
з тим варто бути обережним на теплій підлозі. коефіцієнти розширення ще ніхто не відміняв. по технології навіть на звичайні плитці на великих площах треба робити компенсаційні шви (в мене майстри звісно про таке були не в курсіMyself писав: тим більше що зараз є безшовна плитка
vovka писав: з тим варто бути обережним на теплій підлозі. коефіцієнти розширення ще ніхто не відміняв. по технології навіть на звичайні плитці на великих площах треба робити компенсаційні шви
http://zaxid.net/news/showNews.do?dabi_ ... Id=1405926ДАБІ винесли припис про знесення об’єкта будівництва ЖК «Форест-Хілл» у Львові, який замовник має виконати до 11 листопада цього року.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей