Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто оглянуті нами....
-
- Ім'я:А
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Ну просто уяви скікі коштує обслуговування машини яка нова 100тис долларів та де то все робити і коли і з якіх запчастин на прикладі як Мерса ремонтував наприклад де все простіше в 100 раз.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: Авто оглянуті нами....
Антон, та якшо вже хочеться якогось бобіка, то дивись якийсь Тігуан, або Шкоду Йєті. Нашо тобі той вищий сегмент за кашмарні бабки?
-
Я також хтів би та подобаєтся та вже на Ренджі можу виїхати але розумію що тількі щось і на тому їзда закінчится.Також дивився в сторону Рав 4-Тігуан можливо але тікі 2.0 дизель а там цінник.cat-yellow писав:Антон, та якшо вже хочеться якогось бобіка, то дивись якийсь Тігуан, або Шкоду Йєті. Нашо тобі той вищий сегмент за кашмарні бабки?
- gooliver
- Ім'я:Dmytro
- Номер:ніпрощо
- Дякував (ла): 131 рази
- Подякували: 147 рази
думаю, якщо серйозно заморочитися, то можна знайти з пробігом до 200к. Але і ціна може бути повище ринкової.AVP_6 писав: от за це я і кажу, шо ті машини вже всі 400+ тис пробігу мають, бо в свій час їх так купували катати далекі відстані
Тачка супер, коли катаюся на ній, то кайфую від того, наскільки мені всерівно яка дорога під колесами. Надійна, вмістима і т.д. Але на кожен день тягатися по місту на ній, а особливо центром - ну його, баржа безпонтоваІнженер писав: AVP_6, я б на твому місці замість Ку 7 дивився на Прадо...реально класна машина.

- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
мабуть ви праві тому буду дивитись в сторону RX, MDX мені шось на вигляд ну ніяк не подобається.
от я щось призабув чи хтось писав тут як RX дружить з газом? дизеля ніколи не мав і не хочеться, та і мабуть RX немає дизельних.
а і згадав були ті RX гібридні, як вони себе показали? можливо хто мав. Наскільки памятаю там йшла маркіровка 400h
от я щось призабув чи хтось писав тут як RX дружить з газом? дизеля ніколи не мав і не хочеться, та і мабуть RX немає дизельних.
а і згадав були ті RX гібридні, як вони себе показали? можливо хто мав. Наскільки памятаю там йшла маркіровка 400h
-
Такіх років з пробігами під пів мільону ліпше і не мати.Дізель добрий коли він живий-якщо він мертвий проклянеш все на світі і в житті нікому не порадиш.AVP_6 писав: дизеля ніколи не мав
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
AVP_6 3.5 двигун який йшов на Кемрі 40
В принципі надійне авто але буде однозначно дорожче за Сузуку в обслуговуванні.
Ну і радив би без пневми, бо б/у авто як почне лізти можна припухнути від цін
В принципі надійне авто але буде однозначно дорожче за Сузуку в обслуговуванні.
Ну і радив би без пневми, бо б/у авто як почне лізти можна припухнути від цін
- AVP_6
- Контактна інформація:
та полюбому без пневми, але шось як на мене занадто завищені на них цінники в таких то рокахandrew писав: Ну і радив би без пневми, бо б/у авто як почне лізти можна припухнути від цін
- AVP_6
- Контактна інформація:
я на сузуку взагалі не трачу нічого, так як нема де ремонтуватиandrew писав: В принципі надійне авто але буде однозначно дорожче за Сузуку в обслуговуванні.

в мене пробіги 10-12 тис в рік, тому обслуговування ніяка машина багато не тягне
- andrew
- Контактна інформація:
AVP_6 ну Сузуку ти знаєш, а от як перед тобою хтось катав той РХ - ні, тому на протязі 3-5т. може вилізти любе голубе і навіть діагностика покаже що все гуд 

- AVP_6
- Контактна інформація:
та це головне чому я ше взагалі думаю чи продавати сузуку чи вже докатувати, але якшо чесно час від часу мені здаєтся шо і на сузуці коробка вже починає барахлити. Деколи такі мінімальні ривочки є, хоча може це ямиandrew писав: AVP_6 ну Сузуку ти знаєш, а от як перед тобою хтось катав той РХ - ні,

але тут пробіг в сузуці наближається до 300 тис, а ті лексуси всі по 120

- andrew
- Контактна інформація:
AVP_6 скручені :)
- AVP_6
- Контактна інформація:
та я розумію тому і поставив смайлandrew писав: AVP_6 скручені :)

- gooliver
- Ім'я:Dmytro
- Номер:ніпрощо
- Дякував (ла): 131 рази
- Подякували: 147 рази
AVP_6, гібридні йдуть з моторами 3.3, як rx330. Ніби норм мотор, тільки жере більше ніж 3.5, а по трасі від гібриду толку 0.
З газом 3.5 ніби дружать на ура, вприск звичайний, гідраки вроді є. І мотори ці класні і ставляться на багато різних тойот (кемрі, венз, хайлендер, rx, rav4, Tacoma)
З газом 3.5 ніби дружать на ура, вприск звичайний, гідраки вроді є. І мотори ці класні і ставляться на багато різних тойот (кемрі, венз, хайлендер, rx, rav4, Tacoma)
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
якщо тобі в такому ціновому діапазоні 4 тис не грає ролі, тоді це класноAVP_6 писав: земля, а ціна не так аж і втікла, вольво 16 а ауді 20

але хс це танк.
Щоб ти розумів, в ходовій шарові та с.б. міняються окремо, не треба переплачувати за важіль. Шруси розбірні, тобто не потрібно міняти вал в зборі.
ресурс ходової дуууже великий. Ремонт не складний.
товариш за 220 тис отроду, ходову перебрав повністю другий раз

XC90 вимагає не так багато уваги, добре масло ДВС з частою заміною, бо турбо, та кожних 40-50 тис міняти оливу акпп. Решта все як у інших авто.
Хтось каже що з халдексами трабли, не чув про таке на живому випадку.
Стосовно дизайну салону, так, вони на любителя, але існують комплектаціїї з моніторами, телефонами і т.п.
Щиток приладів дуже зручний, не перевантажений інфою. водночас в ньому все відображається, від перегорівших лампочок, до розходу, залишку до сервісу іт.д.
Головна проблема ХС90 - це знайти живий екземпляр, бо враховуючи мій досвід пошуків, живу Вольво ніхто не продає, або дуже рідко

Impossible is Nothing
- AVP_6
- Контактна інформація:
ти не так мене зрозумів, я мав на увазі скажімо взяти крузак 200 і ту ж Q7, по суті авто однакові, і як на мене Q7 гарніша навіть, а ціни 35 проти 20T5-R писав: якщо тобі в такому ціновому діапазоні 4 тис не грає ролі, тоді це класно
тому і писав шо 16 і 20 то не така велика різниця, враховуючи те що машини глобально іншого класу (я про Q7 i XC90)
а стосовно надійності, то це для мене поняття відносне, ібо за час володіння любим з моїх авто пробіги були максимум 40тис, тому мені будь-яка машина в хорошому стані і не вбита відслужить ці 40тис, а довше я все одно авто не тримаю ібо надоїдає
тому для мене краще машина яка мені більше подобається але буде мати "запас нерементованого ходу" 100тис, чим така яка буде мати цей же запас 200тис але подобатись не буде
тому мене і зацікавила Q7 - моїх 40тис вона відїздить ще без ремонтів а потім ітак продам бо надоїсть. Втрачу на ціні - мабуть що так, але 3-4 роки буду їздити на машині яку завжди хотів і яка мені в кайф. Звичайно Q7 то як приклад і я розумію що це справді дорога в утриманні машина і газу мабуть там не буде, але суть таж всюди, просто в Q7 цінник дуже гуманний
а хіба в нас нема тепер такої послути типу - "автопідбір", де ти комусь кажеш яке тобі треба авто і людина їздить тобі вибирає і підказує яке краще взяти і отримує за це гроші?T5-R писав: Головна проблема ХС90 - це знайти живий екземпляр, бо враховуючи мій досвід пошуків, живу Вольво ніхто не продає, або дуже рідко
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
gooliver, гібрид не бере більше чим 3.5
T5-R, на рахунок обслуговування в авді в 3рази дороще і в 2рази частіше

T5-R, на рахунок обслуговування в авді в 3рази дороще і в 2рази частіше
Воно 

- AVP_6
- Контактна інформація:
люблю великі машиниcat-yellow писав: Антон, та якшо вже хочеться якогось бобіка, то дивись якийсь Тігуан, або Шкоду Йєті. Нашо тобі той вищий сегмент за кашмарні бабки?

- AVP_6
- Контактна інформація:
ану якшо маєш час розкажи шо ти в авді таке дороге обслуговував і скільки пробігу в тебе за ті рокиThorn писав: T5-R, на рахунок обслуговування в авді в 3рази дороще і в 2рази частіше
бо я щось не розумію де ви ті цифри сумашедші берете на утримання авто, тут або пробіги 100+к в рік або хз, бо я от на сузукі взагалі нічого не трачу, оце єдине на 50 дол колодки купив іто з америки кераміку, а так стандартні 500-600 грн коштують
заміна масли чи фільтрів в мене раз приблизно у рік бо пробіг 10к
от давайте порахуємо скільки мені обійдеться утримання Q7 в рік при пробігу в 10к
рахуємо що авто після повного ТО до мене попало і я відїздив рік і наїздив 10к
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість