в мене почав свистіти після того як зломало палець блоку сателітуКоля писав:Від чого редуктора свистять?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в мене почав свистіти після того як зломало палець блоку сателітуКоля писав:Від чого редуктора свистять?
редуктор негудів на донорі. і я думаю що то вторинний вал коробки дає гулBlack писав:Регулировка была ????Ясно что без нагрузки выть не будет !!!!!
Коля писав:Повертаюсь до теми редуктора. В суботу поставив новий
Коль определяйся от куда гул.Коля писав:я думаю що то вторинний вал коробки дає гул
Ну от ненада, може вити при нагрузці а без не вити і навпаки.Liuskywalker писав:Якщо підвісному хана - буде вити і без нагрузки
Liuskywalker писав:Якщо підвісному хана - буде вити і без нагрузки
Это ты её начинаешь очучать!!!!!!А присутствует она изначально!!!!!Liuskywalker писав:і як правило вібрація кардана на швидкості появиться
И на гармошке то же!!!Liuskywalker писав:Сателіти як правило виють тіки в поворотах
Ну хз , в мене коли підвісний кирдикнувся - на малій швидкості був гул , а на більше ніж 60-80 км\год - завивало так , що вуха закладалоFobos писав: Ну от ненада, може вити при нагрузці а без не вити і навпаки.
Ну це так , неправильно виразився , сорі .. просто на малих обертах ковбасить меншеBlack писав: Это ты её начинаешь очучать!!!!!!А присутствует она изначально!!!!!![]()
Коля писав: Сьгодня попробую поміняю коробку.
Немає такої можливості , та і ту зробити треба щоб продати.Black писав:но бери переднеприводного жигуля там то ж есть ньюансы
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей