І навіть 17.4 не дає індульгенції перед 17.5

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Але дасть обоюдку якщо щоLiuskywalker писав: І навіть 17.4 не дає індульгенції перед 17.5
ну... я би так авторитетно не заявляв - є купа додаткових чинників в кожному конкретному випадкуAndrewK писав: Але дасть обоюдку якщо що
В курсіLiuskywalker писав: є купа додаткових чинників в кожному конкретному випадку
Спеціальна для тебе намалював, швидкоручAndrewK писав:А з зупинки без "кармана" він і так виїде, бо він вже на полосі. Спасіба кеп
Я так зрозумів, що бус і бемеве повернули з правого ряду наліво, виїхавши на перехрестя на червоне?xxfOxx писав:Два гейропейці
ага, саме так, там видно як спочатку бус пре, а потім беха проскакує, вот через таких геїв, той хто їде по правилах, стоїть в пробціg0nzales писав: Я так зрозумів, що бус і бемеве повернули з правого ряду наліво, виїхавши на перехрестя на червоне?
Пздц, такого рагульства на тому перехресті ще не бачив. З лівого ряду влізають в правий для руху прямо - стабільно, але такеxxfOxx писав:ага, саме так, там видно як спочатку бус пре, а потім беха проскакує, вот через таких геїв, той хто їде по правилах, стоїть в пробці
Тепер конкретніше напишу бо незрозуміло вишло.Дворядна дорога,ті олені на маршрутках в одному ряді понавтикаются боком,раком,сраком.І тут один з них якій скорше затолкав народ зразу з них всіх не включаючі навіть поворота зразу вивертає в дригий ряд по якому я рухаюся з немалою швидкістю.Яка тут перевага?Тут оленячі рогі.sashanova писав:
Вони виїзжають з зупинок навіть не дивлятся чи їде хтось.Я вже особисто не поленився і двом дав.
дивно шо не получив монтіровкою у відповідь за не знання ПДР ібо
Трохи не так.я почав гальмувати на зелений,побачивши маневр маршрутки.тому,зрозуміло,що на перехрестя влітав вже на жовте світлоAndrewK писав:Маршутчик однозначно олень. То факт.luav писав:Андрій!Ну ви б мали добре знати той світлофор.У нього зелений горів би і потім.Купа разів його проїжджав.До того ж при повороті налівор на свій зелений він мав би ще і пішоходів зліва пропускатиAndrewK писав:Обоє на грані фолу. Але в нього більше
Але ж ти явно на жовтий йшов.
П.С. Хоча можна і прикритися тим, що не встигав зупинитися до перехрестя.
То обовязково було газувати на блимаюче зелене?luav писав:Я сьогодні був мегаблизько від свого першого серйозного ДТП )))
А в чому особисто ви бачите проблему проїзду на блимаюче зелене?pikach00 писав:То обовязково було газувати на блимаюче зелене?luav писав:Я сьогодні був мегаблизько від свого першого серйозного ДТП )))
А то вже перестроєнняg0nzales писав: Спеціальна для тебе намалював, швидкоруч
Який він робив маневр? Не пропустив зустрічне авто?pikach00 писав:luav, блимаюче зелене явно вказує що скоро жовте буде. Адекватна людина починає гальмувати. Не дуже адекватні чомусь вважають що треба газанути і проскочити. Я теж так роблю. Але нашо тоді когось звинувачувати? Ну і маршрутчик завершував маневр.
Скажу чесно,навіть і близько не міг подумати,що водій маршрутки таке виконає.видимість була добра,швидкість мого авто він теж бачивBohdan писав:Ніякого криміналу у виконанні luav, я не бачу. Єдин що в таку погоду треба робити попоавку на те, що гальмівний шлях збільшений, тому швидкість треба все таки контролювати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей