Приглядавсь навіть на Рекстона

Сьогодні дививсь на Subaru Outback 2008 так нічого,але щось лякають майстри по вартості ремонту..ось вона
https://auto.ria.com/uk/auto_subaru_out ... 80038.html
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Думаю 40 на 50 грошей не вистарчить.Хоча і 40 треба пошукати ще.Королла ще може бути.А за Субару по простому-чому машина яка коштувала в два раза дороще наприклад за Мазду 6 зара зрівнялася з нею в ціні?niko1006 писав: яка камрі?хто що може сказати про той субару?
по субару я б чухав на СТО на 100, до Пашки, там всі субарістиtjey писав:Значомий купив таку субару минулого року для дружини також на автоматі, те що була 2007 року. Гарне авто і попалась в дуже хорошому стані ( за рік ніяких нарікань ).
Ремот по субарях є на кривчицях вул. Тарасівська ( Можна заїхати туда на діагностику і він скаже шо до чого ). Майстра не пам*ятаю но він раніше працював на субару сервісі , зара в себе в подвір*ї .
БМВ в автосалоні не в ідеальному стані, а ти кажеш про 10 річнеMesserschmitte писав: Машина у ідеальному стані)
Якщо прирівнювати до Манти то багато машин попадуть під цей опис.T5-R писав: БМВ в автосалоні не в ідеальному стані, а ти кажеш про 10 річне
Напиши своє бачення чому так. Я колись з пересторогою ставився і до КІА і до Subaru, але на Kia вже 91-ша тисяча мого без проблемного пробігу пішла, тому думки чуть помінялися)САХАР писав: А за Субару по простому-чому машина яка коштувала в два раза дороще наприклад за Мазду 6 зара зрівнялася з нею в ціні?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 14 гостей