думаєш то був мусарок під прикриттям?Andriy01 писав: А ще дивує - сху*лі маршрутчику подарували пістолет?!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
думаєш то був мусарок під прикриттям?Andriy01 писав: А ще дивує - сху*лі маршрутчику подарували пістолет?!
Друже, в світі, більшість старших людей відпочивають і живуть для себе, тому що відпрацювали коли мали сили до роботи.pikach00 писав: Останній оффтоп. Поки маладьож типу Доктора скиглить, старші люди пробують заробляти
Думаю звичайний водій маршрутки "до усрачки" радий іменній зброї...pikach00 писав: Andriy01 написав:
А ще дивує - сху*лі маршрутчику подарували пістолет?!
думаєш то був мусарок під прикриттям?
Звідки ти знаєш що йому краще? Звичайно можна не вірити Геращенку, але по його словах маршрутчик відмовився дати номер картки бо йому не потрібна грошова допомога. Може реально йому приємніше отримати пістолет і медальку на память ніж якісь гроші.andrewdor писав: Краще б грошову премію в тис 10 дали..
Bohdan писав: Маючи Форт вже якось прокормить себе
Кілько?Мені перший позавчора за страховку навалили 415 і ще габаріт згорів чому і зупинили.Петро писав: Получив перший штраф від поліції-не там парканувся
Ти подавав? Я особисто подавав, і знаєш, абсолютно нічого складного, і скажу більше, навіть дали , правда навряд продовжать, але в жовтні побачимо. І навіть не влетів і штрафів не платив, і довідок не збирав, просто заповнив заяву і все. Через пару місяців прислали листа а потім зробили перерахунок від дати подання заяви. За зиму не заплатив ні копійки за газandrewdor писав:
Ну-ну, субсідії це наше все.. без них нікуди. І отримати їх дуже просто. Почитай як народ влітає на тих субсидіях..
Петро писав: Як зараз з оплатою штрафу-в любий банк можна йти???
А колись було інакше - не в любийПетро писав: Як зараз з оплатою штрафу-в любий банк можна йти???
Петро писав: 255 грн
а він вже усій Україні дає команди? Департаментов став керувати?Speedo писав: Кажуть зОзуля дав команду "доїти водіїв"
решта хабарі?Петро писав: 2 штраф за 8 років сплачений буде державі в касу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей