Шкода, що правила починають виконувати лише після таких втрат

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Йому губити нема чого-міг в плен взяти і все.Liuskywalker писав: багато зараз захоче звязуватись з вогнепальними ранами
Наскількі я обізнаний в медицині така операція робится під місцевим наркозом.Все для того є в любій веткліниці або навіть в швидкій але такого плану як Борис.Liuskywalker писав: Ага "давай , гат, витягуй мені кулю з брюха під дулом пістолета і без анестезії "
така то яка?запхати зажим в живіт через кулевий отвір і десь там серед кишок намацати кулю?САХАР писав: така операція робится під місцевим наркозом.
*ой то не то*Sluva писав: і десь там серед кишок намацати кулю?
Дивись на світ трошки ширше..Bohdan писав: Яку політику Звичайний ублюдок злочинець застрелив копа, який міг його посадити. Таке відбувається в світі щодня. Така вже робота в копів.
Так усі подумали, постфактум...Speedo писав: міг забрати ключі і валити
Був колись у вет кліниці?В мене в собаки зїджений кавалок мячика розрізавши достали.Чому під місцевим наркозом не могли пулю дістати?Ти більше якщо б щось важливе зацепила вона він своїм ходом навряд через пів дня прийшов би.Sluva писав: запхати зажим в живіт через кулевий отвір і десь там серед кишок намацати кулю?
курці якщо відрубати голову то вона ще бігає і що з того?не рівняй х.й з пальцем.САХАР писав: Ти більше якщо б щось важливе зацепила вона він своїм ходом навряд через пів дня прийшов би.
такі да, на момент зупинки сітроен вже був простріленийROVA писав:
http://gordonua.com/news/localnews/koma ... 52002.html
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей