машині бажаю без привязки до власникаLyubomyr писав: а кому бажаєш, собі чи вже комусь іншому?

я вже такий їздок, шо великих пробігів вже не маю
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
машині бажаю без привязки до власникаLyubomyr писав: а кому бажаєш, собі чи вже комусь іншому?
так-с.... мав би прийти народ і сказати, що пробіг скрученийwazzup писав:сьогодні мому пижику 5 років, бажаю ше не одну сотню тисяч км проїхати![]()
пробіг 153 210кмцього року ще менше проїхав, 17 970кмwazzup писав: сьогодні мому пижику 4 роки, з чим я його вітаю , скоро в школу піде
пробіг 135 240км
небагато цього року проїхав, 28 439км
А судячи з постійнихcat-yellow писав: бо дізіль купують ті, хто мусить мати пробіги більше 40к в рік
подумають що він по таксує, по ночах блаблакарить, а на вихідні здає машину в автошколу на водінняwazzup писав: заміна правої лампочки
wazzup писав: в планах помити машину восени, ближче до зими
нє, ну гума в мене йде не гірше за лампочкиSviatoslav писав: wazzup написав:
в планах помити машину восени, ближче до зими
і поміняти гуму на нову - ближче до пенсії
Чехли на сидіння і нову попильничку, бо стара скурилася?wazzup писав: в планах помити машину восени, ближче до зими і купити нові коврики, передні зносились в мясо
на дизелі?andrew писав:wazzup може свічки дожили своє.. ну або дроти..
cat-yellow писав:на дизелі?andrew писав:wazzup може свічки дожили своє.. ну або дроти..
відео на вайбері, не хочу в ютуб кидати, напряму мабуть не можна завантажити.mathst писав: скоріше форсунка, кидай відео
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей