1,7 куба газу в день, води в місяць іде 10-11м3, котел Термекс 24 кВт, минулої зими з опаленням 100-110м3 в місяць на 82,4м2Andriy01 писав: Газовий турбо-котел, плита газова.
Газ йде на підігрів води (до 41 градуса) і на готування.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Квартирне питання
- volodimir1975
- Ім'я:Володя
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
Людина і справді схожа на мавпу: чим вище вона вилазить, тим помітніша гола задниця
-
- Ім'я:Саша
- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 29 рази
Re: Квартирне питання
Andriy01 писав:Власники котлів, скільки у вас на підігрів води йде кубів? Мені 2-2.5 в день. Щось забагато. Може, лічильник глючить?
На мої 12 м3 загальних води в місяць - забагато. Я десь половину з того витрачаю разом з плиткою. Але ж ми не знаємо скільки води ти споживаєш - може овер 30 м3.
Настільні ігри Така Мака :
https://www.takamaka.com.ua/
https://www.takamaka.com.ua/
- Andriy01
- Подякували: 4 рази
У мене до 20 кубів на місяць води йде. Газу 60-75
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
ппц , як ви умудряєтесь стільки води юзати ?
Чи просто сім'я велика ?
В мене ще не получилось заюзати більше 7 куб. м \місяць
Стандартно вписуюсь в 5,5 -6 (я, дружина і мала )

В мене ще не получилось заюзати більше 7 куб. м \місяць

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Andriy01
- Подякували: 4 рази
Я з жінкою і малюк :)
- mathst
- Ім'я:Степан
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 18 рази
Andriy01 писав: У мене до 20 кубів на місяць води йде. Газу 60-75
то хіба крани не закриватиAndriy01 писав: Я з жінкою і малюк :)

в мене десь 10 кубів води. Сім'я з двома дітьми.
-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
Andriy01, може ти самогонку женеш 

-
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 1 раз
На продажEnter писав: може ти самогонку женеш

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
+1Liuskywalker писав:ппц , як ви умудряєтесь стільки води юзати ?Чи просто сім'я велика ?
В мене ще не получилось заюзати більше 7 куб. м \місяць![]()
В мене з жінкою 5 кубів стабільно йде літом.
Пралка десь через день працює (до 0.04 куба за одне прання), посудомийка тоже через день (в районі 0.02 куба за раз).
Ванни ну загалом раза 4 в місяць, рещта душ.
Куда 20 то шось хйз.. то якщо по 3 ванни щодня приймати то десь так набіжить.
Газу на гарячу воду літом от йде в районі 13-15 кубів. Плита газова.
Якщо йде аж 2 з гаком куба на день то може глянь яка рушникосушка підключена на рециркуляцію гарячої води, або модний котел має функцію підтримки температури гарячої води і воно постійно підігріває певний об'єм води.
В мого тестя таке було з газовою колонкою, яка постійно мала включений пальник, розхід газу був якийсь нереальний, платили поза 200 грн в місяць літом, причому ванни там в принципі ніхто не приймає бо її фактично нема (міні ванна використовується як душова). Потім почали вручну колонку включати і перекривати - розхід газу впав більш ніж в два рази. І по грошах для них як для пенсіонерів це стало дуже відчутно.
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
20 кубів то космос Andriy01, спитай жінку чи вона не забуває крани закривати
Work hard! Play hard!
- weber
Або лічильник в режимі 4х 

-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
А це ти зря.Не тому що дешево-поговори з любим людськім майстром і послухай уважно що скажуть.Не роблять зараз нормальних котлів придатних до наших умов.Є в мене француз оригінал новий Сіньор Дюваль але Петро не заплатить за нього 1200 долл.Enter писав:САХАР писав: то треба брати щось з б.у
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
САХАР, шо таке зараз 1200 дол
Я з хадрайвом говорив,сказав шо феролі гівно китайське хоч і норм))))

Я з хадрайвом говорив,сказав шо феролі гівно китайське хоч і норм))))
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Якщо шо-люди привезли собі той Сіньор Дюваль з Польші новий ставити в хостел але не срослося щось з газом і поставили електричний.Лежить новий -маяч.Петро писав: шо таке зараз 1200 дол
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Почав я робити вдома заміну опалення. Хотів 1 раз але щоб було надійно і якісно. Знайомих майстрів/родичів відхилив бо був досвід що батареї ставили не по центру (+-10 см)+ своїм не завжди пасує вказувати на всякі дрібні промахи.
Знайшов круту компанію з цілою купою позитивних відгуків і досвідом роботи чуть не 100 років. Оплатив гроші за весь матеріал наперід бо компанія солідна, уклали договір, затвердили план робіт і почав я чекати майстрів. Пройшов визначений термін виконання і в останній день приходить 1 чувак- ламер який буде проводити підготовчі роботи. Під час даних робіт чувак виштрубив діру 25 см для двох трубок 25 мм
Потім вирвав старий газовий котел з газовою трубою при тому не перекривши газ
Я сказав що такий висококваліфікований сервіс мені не підходить, віддавайте завдаток назад, але тут почались годування 'завтрами'.
Пропонують доставити хоч комплектуючі для опалення, але я відмовився. З козирів- в мене залишився частково їх інструмент. Лякають мене поліцією за незаконне утримання їх інструменту, а то шо вони незаконно утримують мій завдаток- то в порядку речей.
З понеділка йду до юристів, будемо подавати в суд.
А мораль тої басні:
1. Які би круті чуваки не були по відгуках- варто працювати тільки зі знайомими чи знайомими знайомих базуючись на реальних відгуках;
2. Ніяких завдатків наперід. Тільки по факту роботи, або максимум купівля матеріалу разом з майстром.
3. Не починати ремонт опалення за місяць до опалювального сезону
Знайшов круту компанію з цілою купою позитивних відгуків і досвідом роботи чуть не 100 років. Оплатив гроші за весь матеріал наперід бо компанія солідна, уклали договір, затвердили план робіт і почав я чекати майстрів. Пройшов визначений термін виконання і в останній день приходить 1 чувак- ламер який буде проводити підготовчі роботи. Під час даних робіт чувак виштрубив діру 25 см для двох трубок 25 мм

З понеділка йду до юристів, будемо подавати в суд.
А мораль тої басні:
1. Які би круті чуваки не були по відгуках- варто працювати тільки зі знайомими чи знайомими знайомих базуючись на реальних відгуках;
2. Ніяких завдатків наперід. Тільки по факту роботи, або максимум купівля матеріалу разом з майстром.
3. Не починати ремонт опалення за місяць до опалювального сезону

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
andriy_zab, так назву компанії в студію, якшо вона крута і на слуху. а то інші можуть влипнути.
-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
andriy_zab, гроші на матеріал береться максимум день перед тим як має прийти матеріал, якщо він'під замовлення. І оплата роботи лише після здачі в'експлуатацію. Ніяких авансів і тому подібного
- Varvas
- Дякував (ла): 3 рази
andriy_zab
без образ, але як можна бути таким наївним... договір, юристи, суд - це все дуже гарно і законно, але нашо воно тобі треба було ...
для чого давати весь завдаток за матеріал ? порахували, що треба, привезли додому - розрахувався. решта - походу виконання, якщо довготривала робота, або в кінці - якщо все робиться за пару днів. завдаток, але далеко не 100% хіба, коли тобі під замовлення везуть якусь ексклюзивну річ. більшість підприємців, фірм везуть під мінімальний завдаток, він більше символічний - для того, щоб підтвердити серйозність намірів покупця.
п.с. існують спеціалізовані форуми по будівництву та ремонту і там тусуються перевірені майстри, з нашого міста також є, там є фото їх робіт, відгуки...не обов"язково шукати знайомих, скоріше непогано шукати того, хто зробив добре для знайомих, чи для людей, яким можна довіряти, наприклад, "старожили"
цього чи інших форумів.

для чого давати весь завдаток за матеріал ? порахували, що треба, привезли додому - розрахувався. решта - походу виконання, якщо довготривала робота, або в кінці - якщо все робиться за пару днів. завдаток, але далеко не 100% хіба, коли тобі під замовлення везуть якусь ексклюзивну річ. більшість підприємців, фірм везуть під мінімальний завдаток, він більше символічний - для того, щоб підтвердити серйозність намірів покупця.
п.с. існують спеціалізовані форуми по будівництву та ремонту і там тусуються перевірені майстри, з нашого міста також є, там є фото їх робіт, відгуки...не обов"язково шукати знайомих, скоріше непогано шукати того, хто зробив добре для знайомих, чи для людей, яким можна довіряти, наприклад, "старожили"

- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Enter, ну я б великий обєкт без авансу тепер не взяв. Забагато хитрозроблених клієнтів стало. Раніше не задумуючись і до півроку можна було відтягувати кінцевий розрахунок, а тепер раз спалився і все. Собівартість робіт наперед, заробіток при здачі. Гроші за матеріали в момент доставки на обєкт. Не подобається - в ліс. Чим тяжче фін ситуація в країні, тим менше довіри людям з обох сторін (замовник-виконавець) Пробуйте дивитись не тільки як замовники на ситуацію, всім зараз не легко.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Enter, Varvas то всьо плата за легковажність і довіру. Як то кажуть- вік живи ,вік учись.
Писати на загал назву компанії наразі не хочу, можливо до понеділка ще одумаються хлопці. В офісі визнали що були неправі, мають багато роботи і думали ламер справиться.
Але я не розумію в чому проблема- здати назад котел чи батареї постачальнику від яких покупець відмовився, віддати мені гроші і не парити нікого... Чи постачальники не забирають назад товар?
Писати на загал назву компанії наразі не хочу, можливо до понеділка ще одумаються хлопці. В офісі визнали що були неправі, мають багато роботи і думали ламер справиться.
Але я не розумію в чому проблема- здати назад котел чи батареї постачальнику від яких покупець відмовився, віддати мені гроші і не парити нікого... Чи постачальники не забирають назад товар?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей