p0var писав:sapphir, мій напарник Аккорд їздив репрог в нього робив. Наразі тестуємо, дивимось ефект і економію.
Давай, з відповідю не тягніть - а то репрог 100 евро, варіатор ще 100. А потім з"ясується що все то на рівні самообману...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
p0var писав:sapphir, мій напарник Аккорд їздив репрог в нього робив. Наразі тестуємо, дивимось ефект і економію.
mathst писав:sapphir, варіатор 38$+ встановлення 300-400грн
mathst писав:sapphir, тоді тобі дорога до Cobox, він викатує карти варіатора 3d.
mathst писав:sapphir, ти одне і друге не роби, бо репрогом змінять тобі кути і вже варіатор непотрібний, але як тоді з бензином? Я ставив це питання wmaster, він так і невідповів. Я б ставив варіатор.
26 числа набери, я вже буду, телефон у підписі. Машина проста, є що вибрати.andrewdor писав:Перечитав багато сторінок і взагалі тепер не можу зрозуміти, що краще (з обладнання) поставити на Джетту 5 1,6 BSE/BSF мотор самий простий. (не ФСІ) І хто з майстрів у Львові адекватно робить, і нормально супортить після продажі?
Майстрів та серівісів багато, кожний впарює якійсть свій "супербренд".
Мені треба таке щоб надійно, та мінімум затрат часу на після продажне обслуговування.
Порадьтє, до кого звернутись?
Динаміка може трішечки цікавіша 1-2 передача. Розхід з 15 на 14, жостке місто, один замір наразі.sapphir писав:p0var писав:sapphir, мій напарник Аккорд їздив репрог в нього робив. Наразі тестуємо, дивимось ефект і економію.
Давай, з відповідю не тягніть - а то репрог 100 евро, варіатор ще 100. А потім з"ясується що все то на рівні самообману...
p0var писав:Динаміка може трішечки цікавіша 1-2 передача. Розхід з 15 на 14, жостке місто, один замір наразі.sapphir писав:p0var писав:sapphir, мій напарник Аккорд їздив репрог в нього робив. Наразі тестуємо, дивимось ефект і економію.
t309 писав:що ще за репрог? вперше чую
В неті шукай, у Львові не думаю що єДенис писав:В Макса може така бути?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей