Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
переговорив з довіреною особоюweber писав: Бабак вже вкурсі
бісить в їх поведінці інше: вас кинули, а в чому винуватий водій альфи чи фури з відео ???:angry валіть до тих хто розводив і блокуйле, сідайте під кабінетом і навіть посцяти не пускайте, в чому інші винні?... Давайте дружно будем за всіх платитиpikach00 писав: Бєз лоха жизнь плоха.
то точноpikach00 писав: Бєз лоха жизнь плоха.
Кажут же потім не стоїтBabak писав: 4) шо то за темка про електромагнітне поле від електрообігріву?))
Роби і в коридорі і в туалеті, я зара жалію що тільки ванну і кухню зробивBabak писав: плюсану.
і зразу питання домогосподарки: підігрів підлоги
хочу зробити в санвузлі і кухні( і не ставити радіатор)
1)водяне чи електро? основні плюси/мінуси
2)вартість 1 м2
3) чи проканає варіант використання теплої підлоги без радіатора на кухні(16м2)
4) шо то за темка про електромагнітне поле від електрообігріву?))
Я би робив комбіноване, в мене в одній хаті водяне, а в іншій електрика. По грошах на використання +- то саме, але якщо зробити комбіноване то матимеш два джерела тепла (тобто вибір), а не одне.Babak писав: 1)водяне чи електро? основні плюси/мінуси
якщо котел окремо на квартиру, то водяне рішає, я батареї взимку опше не включаю, але до 15 жовтня (в мене загальне) плитка в кухні коридорі і ванні холоднувата... зимою босі ходим, а осінню в шкарпетонах.Babak писав: і зразу питання домогосподарки: підігрів підлогихочу зробити в санвузлі і кухні( і не ставити радіатор)
У мене такі ж вихідні дані. Батарею не вмикаю, лише підлогу і то на мінімум. Тепло.3) чи проканає варіант використання теплої підлоги без радіатора на кухні(16м2)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей