Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100500pikach00 писав: давно пора ввести закон про обовязкове світло фар цілорічно на будь яких дорогах
давно то казав, але ж то для всіх напряг, дурні питання, для чого, кому то треба, от поки такі умніки не потовчуть свої авто, доти до них не дойде, просто шкода людей які через таких диб1лоїдів попадають в такі ситуації.. ну і ше якби були фари круглорічно, то б відпало питання умніків які включають фари коли йому темно стає, а його темно може відрізнятися від інших, а то вже на вулиці майже темно, а воно їде з габаритами, або взагалі без фар, бо йому видно, особливо таких багато на трасі, і коли дощ, тому я за ОБОВЯЗКОВЕ СВІТЛО В ДЕНЬ або ДХО (НОРМАЛЬНЕ)pikach00 писав: тому давно пора ввести закон про обовязкове світло фар цілорічно на будь яких дорогах. Наекономили на лампочках
ну а притормозити і тд? дотримання безпечної швидкості і дистанції то ж водія робота чи ні?Vasiliyyy писав: Там таке місце: підйом, а потім спуск з поворотом вліво. як їдеш з нормальною швидкістю при обмеженій видимості, можна не встигнути зреагувати.
те ж саме зробити в під'їздах, салонах авто і взагалі всюди де є лампочка вставлена - як є лампочка то включи.pikach00 писав: Andriy01, тому давно пора ввести закон про обовязкове світло фар цілорічно на будь яких дорогах. Наекономили на лампочках.
Весь цивілізований світ давно зрозумів що аварійність зменшується, якщо фари включені постійно. Тільки наші ніщєброди, які економлять на лампочках ніяк до того не зрозуміють.xxfOxx писав: те ж саме зробити в під'їздах, салонах авто і взагалі всюди де є лампочка вставлена - як є лампочка то включи.
ну як мінімум фари хоч трохи би підсвітили дорогу попереду, а ше краще вмикати в таких ситуаціях ПТФки. і покажи серед даних машин в ДТП машини з заводськими ДХОЙосип писав: А як в тій ситуації мало помогти світло
я після того, як раз вночі там мало не влетів в кадіка, який там стояв посеред дороги розтовчений ( за хвилю до того зустрівся з вантажівкою зустрічною) - там і в інших подібних місцях вже їду акуратноxxfOxx писав: ну а притормозити і тд? дотримання безпечної швидкості і дистанції то ж водія робота чи ні?
Знак 40 чи 60 поможе? Хто буде дотримуватись? Знак "ділянка підвищеної небезпеки" взагалі не сприймається як знак, а просто декорація якась. Ще не бачив, щоб хтось скидав швидкість після такого знаку. Всім по.... Швидкісний режим і дистанції на трасі дотримуються одиниці. Я коли їду Львів-Дрогобич-Львів 90 за містом і 60 по селах, то таке враження, що я на ровері виїхав на трасу формули 1andrewdor писав: В нормальній країні на підставі статистики, вже давно би щось міняли кардинально, а ми лампочки включаємо-виключаємо.
та не утріруй. Лампочка в салоні мішає під час руху в темну пору доби, лампочка в під"їзді не дає чолягу роз...бенити, а мої протитуманки сліплять в 10 раз меньше ніж мій ксенон, ну ладно, як комусь не підходить, то буду ксенон юзати еврідей. А машину з увімкненим ближнім світлом видно зі значно більшої відстані! То хоч всріться, хєр протилежне доведете.xxfOxx писав: те ж саме зробити в під'їздах, салонах авто і взагалі всюди де є лампочка вставлена - як є лампочка то включи.П.С. ще можна протитуманки повключати теж цілорічно, дехто так і їздить
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей