то чия експертиза?Денис писав: Після експертизи забракували і зняли з реалізації 20 тисяч літрів палива
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- topper
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Re: ОККО
ОККО, Доброго дня! Ще не вияснили з попереднім інцидентом, як сьогодні вже новий: перед розрахунком дав картку фішка оператору і кажу, що в мене знижка 1 грн на 1л. (від 10 літрів до повного). Перед тим казав заправщику до повного заправляю. Оператор все пробив, сказав суму, віддав чек...Приймайте скорше рішення по-даних ситуація якщо не хочете почати втрачати клієнтів. Дякую.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
Давайте поговоримо про чистоту заправки ОККО, мене чесно кажучи це вже вкурвило, я був на цій заправці 3 рази, щоб зїсти хотдог і випити каву.
Це перша заправка в напрямку з Шегинь до Львова, десь 10 км від Шегинь.
Я все розумію прикордонна зона, багато клієнтів, але чому інші заправки не мають проблем зі сміттям, а ваша має?
Заправка ця:

Є парковочка:

І суть вже напевно видно, мало того що воно спердить, так ще заправщики туда самі носять сміття, підходемо ближче:

Свині ті люди це зрозуміло, але чому територія така засрана? туалет, жах так щей зі сміттям проблеми:
і тут опаа:

Щоб не полетіла відмазка, що типо це не ми, це не наше сміття:

Не ваше нє?
По факту, я впевнений що керівник знає про цю проблеми, бо самі заправщики носять туди сміття і потім його спалюють
про пожежну техніку безпеки я взагалі мовчу

Вирішуйте цю проблему, це стид і позор.
Дякую за увагу, з вами був ревізор ЛТК

Я все розумію прикордонна зона, багато клієнтів, але чому інші заправки не мають проблем зі сміттям, а ваша має?
Заправка ця:

Є парковочка:

І суть вже напевно видно, мало того що воно спердить, так ще заправщики туда самі носять сміття, підходемо ближче:

Свині ті люди це зрозуміло, але чому територія така засрана? туалет, жах так щей зі сміттям проблеми:
і тут опаа:

Щоб не полетіла відмазка, що типо це не ми, це не наше сміття:

По факту, я впевнений що керівник знає про цю проблеми, бо самі заправщики носять туди сміття і потім його спалюють

Вирішуйте цю проблему, це стид і позор.
Дякую за увагу, з вами був ревізор ЛТК

- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Доброго дня, дякуємо за ваше звернення. Написали вам особисте повідомлення.topper писав:ОККО, Доброго дня! Ще не вияснили з попереднім інцидентом, як сьогодні вже новий: перед розрахунком дав картку фішка оператору і кажу, що в мене знижка 1 грн на 1л. (від 10 літрів до повного). Перед тим казав заправщику до повного заправляю. Оператор все пробив, сказав суму, віддав чек...Приймайте скорше рішення по-даних ситуація якщо не хочете почати втрачати клієнтів. Дякую.
- ОККО
- Контактна інформація:
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Ми вже зв'язалися з керівництвом АЗК та передали дану інформацію.myzikk писав:Давайте поговоримо про чистоту заправки ОККО, мене чесно кажучи це вже вкурвило, я був на цій заправці 3 рази, щоб зїсти хотдог і випити каву.
- ОККО
- Контактна інформація:

Мережа «ОККО» вручила третє Volvo, попереду – ще 2 розіграші авто
3 вересня на стадіоні «Арена Львів» стало відоме ім’я вже третього власника Volvo V40 Cross Country від мережі «ОККО» в рамках безпрограшної акції «Вигравай авто або знижку на пальне». Щасливчиком, котрий разом із родиною поїхав додому в новенькому хетчбеку, став Василь Столяр із Борисполя. Саме він продемонстрував на полі найбільш влучну серію голів серед інших учасників фінальних змагань за результатами серпня. Враховуючи великий інтерес до акції з боку клієнтів АЗК «ОККО», мережа вирішила продовжити її до 31 жовтня, тож ще 2 Volvo знайдуть своїх власників протягом двох наступних місяців. Деталі за посиланням
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
Обовязково передайте, бо це позорищеОККО писав:Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Ми вже зв'язалися з керівництвом АЗК та передали дану інформацію.myzikk писав:Давайте поговоримо про чистоту заправки ОККО, мене чесно кажучи це вже вкурвило, я був на цій заправці 3 рази, щоб зїсти хотдог і випити каву.

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
myzikk, це щоб європейці знали в яку країну попали а наші відразу відчули "смак" батьківщини
Хоча підозрюю що половину сміття останні самі там викидають
Хоча підозрюю що половину сміття останні самі там викидають
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
xxfOxx, мені таке не приходило. Значить багато/часто заправляєшся. :)
Або навпаки і заманюють
Або навпаки і заманюють
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
а нашо їм робити всім знижку, коли можна впарити деяким по дорожчим цінам і заробити більше, все для людейxxfOxx писав: І чого не зробити ті умови всім?

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Таке питання, чому на ОККО на обїздній Сколе ціна гальмівної рідини більша ніж на заправці що в Стрию? чим це обумовлено? Рідина одна і та ж
Машина не жінка , помилок не пробачає
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
дуже рідко, зараз просто кілька раз на газ заїздив бо набрав талонів як їхав на відпочинок і майже не використав, а в них термін дії скоро закінчиться.MAECTP0 писав: xxfOxx, мені таке не приходило. Значить багато/часто заправляєшся. :)
Або навпаки і заманюють
я так розумію, що питання через те що мережа одна, тому ти неправийpikach00 писав: Jarevych, а чому мінералька на окко дорожча ніж в сільпо не цікаво?![]()
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
xxfOxx, пальне планують переважно заздалегідь, а от допоміжні рідини - можуть згадати пізніше. а взагалі я напівжартома сказав
логіка дійсно незрозуміла)

Sad, but true.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
порівняй ціни в Сільпі у Форумі, і в Сільпі у ВАМі. Чи в різних ашанах. Тоді будеш розказувати хто не правийxxfOxx писав: я так розумію, що питання через те що мережа одна, тому ти неправий

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість