Брав в *Lesyka* ельф, все чотко по ціні і по оригінальності

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як на мене то це оригінальне масло що лиє форд - трохи фуфел, я спочатку пробував його лити, крім ціни там нічого доброго не побачив, арал (5w30 formula F з допуском для фордів) якийсь кращий хоч і ціна тоже на рівні :)sapphir писав: просто Кастрол для Форда офіційне масло
vovka писав: sapphir написав: просто Кастрол для Форда офіційне маслояк на мене то це оригінальне масло що лиє форд - трохи фуфел, я спочатку пробував його лити, крім ціни там нічого доброго не побачив, арал (5w30 formula F з допуском для фордів) якийсь кращий хоч і ціна тоже на рівні :)
та я б не сказав що Арал це якесь дуже супер преміум масло. Там ціна помоєму тоже така +- середня.sapphir писав: В мене не СТ і не РС тому мотор вище 4000 майже не крутиться - мені супер масло не треба
Десь 32-35евро 4 літра.vovka писав:та я б не сказав що Арал це якесь дуже супер преміум масло. Там ціна помоєму тоже така +- середня.sapphir писав: В мене не СТ і не РС тому мотор вище 4000 майже не крутиться - мені супер масло не треба
Твоя каністра кастрола (5w30 лиєш ? ) скільки получається ?
Так це ще в кого преміум :)sapphir писав: Десь 32-35евро 4 літра.
vovka писав: Мій арал 5w30 в офіційного дистрибютора коштує 840 грн 4 літри.
не всьо раз ти туда залізBOXER писав: але кажись всьо в порядку.
заміна прокладки клапанної кришки. а по огляді під кришкою можна зробити висновок, шо все чистенько. і ти не підпижжуйb_andriy писав: не всьо раз ти туда заліз
та деBOXER писав: я не великий спец, але кажись всьо в порядку.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей