майстри ппц

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ростик1 писав: то не петлі, то амортзатори від жари в відкритому стані так скриплять
окрім таких халтурників в малярних цехах існують ще подібні "спеціалісти" по ходовій, двигуну, електриці і т.д...CAT писав:А ті всі, що дивуються, як так можна робити, то відкрию вам очі - так роблять на половині офіційних кузовних сервісів Львова, і на 90% гаражних кузовних сервісів Львова. Всі тут пишуть як все фігово зроблено так якби то унікальний випадок, але самі на своїх тачках навіть і не бачать, як воно так само зремонтовано...
мені робили не на халяву мене вдарили і робили, по такій лозіці можна сказати що всі ремонти після дтп не з твоєї вини будуть нахаляву і тому тішся що в колір попали )))Denja писав:Я знав шо ти знайдешНу і питання... Якшо бампер знімався - чому не помалювався??? Програміста?
![]()
![]()
Тобі робили на халяву, тішся шо в колір попали
Що було ще кому-вот питання.t309 писав: от тепер є шо предявляти.
сорі, але я в кузовщині не сильний. Завше думав, що можна малювати або цілу деталь, або плавним переходом (лише частину). А як то так з плавним переходом бази?andriy320e30 писав: багажник я б повністю малював лаком з плавним переходом бази
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей