я тобі счас у вібері покажу , що з себе представляє шоха на даний момент

upd: Не покажу , бо в тебе нема вібера

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Liuskywalker, коли гонка з інферналом?Liuskywalker писав: що з себе представляє шоха на даний момент
даш відповідь?Glibko писав: Sviatoslav написав:
тобі 14, але точно не 34
можна взанти твій вік?
кожному своє. в мене багажник великий, тому пофіг.RomkoZem писав:а як з розміром багажника пролітаєш як там доїздувку кинути, а всяке там ТО газове затрата коштів часу, нє то не то , залив ропи і їздиш горя незна
RomkoZem красава.RULES писав:кожному своє. в мене багажник великий, тому пофіг.RomkoZem писав:а як з розміром багажника пролітаєш як там доїздувку кинути, а всяке там ТО газове затрата коштів часу, нє то не то , залив ропи і їздиш горя незна
Газове ТО - ??? це 5-10 хв часу і фігню коштує. раз в 10к км
Сжиженный газ производства Regal Petroleum на сегодняшнем аукционе был раскуплен по 19 520 грн/т. Пиковая цена достигла 19 520 грн/т, что почти на 2 000 грн/т выше цены аукциона, который состоялся 30 августа.
Я пригадую опт був біля 21тис, маєш графік за той періол, просто цікаво глянути пропорціюSviatoslav писав:sheva_lviv, минулого року при такій вартості опту ми отримали 15 грн за літр на стелах.
sheva_lviv писав: Я пригадую опт був біля 21тис, маєш графік за той періол, просто цікаво глянути пропорцію
хм і чого ти перепощуєш новини з того сайту ?Sviatoslav писав: Було майже 22 тис. за тонну http://oilnews.com.ua/a/news/Privat_pod ... rnl/216767
Потім почали падати http://oilnews.com.ua/a/news/Tseni_na_A ... sya/216833
а іще забувSviatoslav писав: сайт oilnews.com.ua, форум тут і свіжі перепости їхніх новин на цей форум, ніби всі інші люди тут неадертальці без рук, які нетом не вміють користуватись...
Sviatoslav писав: Дякуємо тобі, джедай копіпасту!
В суботу шел - зранку вже 11.69 якщо не помиляюсь.rhchp писав: ціна на шелл - 10,49, на окко - 10,79; на шеллі я іхалось веселіше як на інших
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей