+100500! також більше слідкую за першою, там заруби ще тіDexter писав: перша ліга набагато цікавіші і там справжній футбол,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100500! також більше слідкую за першою, там заруби ще тіDexter писав: перша ліга набагато цікавіші і там справжній футбол,
Dexter писав: не бачу нічого поганого якби Карпати вилетіли в першу лігу до Скали і Руху
то може туди і динамо з шахтою, хай грають як всі без допомоги суддів???Dexter писав: не бачу нічого поганого якби Карпати вилетіли в першу лігу до Скали і Руху
друга і перша ліга набагато цікавіші і там справжній футбол, без суддів мільйонерів з золотими свистками які помагають стати чемпіоном, без негрів мільйонерів, які падають від безконтактного підкату і без договорняків жостких
де я "бажав"? не звізди, брехлоSka_Vit писав: Нє шоб вболівати і бажати команді єврокубків, то ліпше бажати першу лігу
Dexter писав: не бачу нічого поганого якби Карпати вилетіли в першу лігу
а я чого звіздун? дурачок, потуши свій пуканSka_Vit писав: нашо прагнути до кращого, нічо поганого ж в першій лізі нема... звіздун
Dexter писав: дурачок
ти не перегібаєш часом?Dexter писав: брехло
Dexter писав: а я чого звіздун? дурачок, потуши свій пукан
когнітивний дисонанс....сижу і муркаю "гей догори,гей догори зелено-білі прапори"Bohdan писав: Тепер перемоги зелено-білим над кротами!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей