Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ugine31 знаєш українське прислівя ..хочеш зробити добре -зроби самТреба перевірити настройки газу і варіатору в Одессі і при необхідності підкорегувати. Може знаєте когось адекватного?
p0var писав: Встановлення мікролуча (УОЗ)Руслан067 7313844
sapphir писав:p0var писав: Встановлення мікролуча (УОЗ)Руслан067 7313844
Вибачте, більшість запчастин є в нас в наявності. І не потрібно чекати замовлення. Школа шо до мене не заїхали...sapphir писав: Хоча БРСішні дилери теж нічого не мають - все під замовлення окрім фільтрів
roman-Gas писав:Вибачте, більшість запчастин є в нас в наявності. І не потрібно чекати замовлення. Школа шо до мене не заїхали...sapphir писав: Хоча БРСішні дилери теж нічого не мають - все під замовлення окрім фільтрів
sashanova писав:sashanova, в сенсі, по якості їзди :) чудово. а проводка до варіатора йде з самим варіатором і ніхто то наперід ставити не буде бо там при установці ріжеться провода з датчика колінвалу і при допомозі самого варіатора і його програмки шукається сигнальний провід..
не розумію в чому фішка твого задуму, там якшо провів проводку то вся установка варіатора займає 5 секунд..втулити його просто в розємріжеться провода з датчика колінвалу і при допомозі самого варіатора і його програмки шукається сигнальний провід..
Те що мене там немає (на даний момент) - тимчасоа помилка....sapphir писав:roman-Gas писав:Вибачте, більшість запчастин є в нас в наявності. І не потрібно чекати замовлення. Школа шо до мене не заїхали...sapphir писав: Хоча БРСішні дилери теж нічого не мають - все під замовлення окрім фільтрів
Тебе серед двох представників БРС у Львові немає - тому навіть не пробував дзвонити поспілкувавшись з тими двома. Да і політика Харкова продавати всім кому не лінь грає помоєму проти БРС...
rhchp писав:При їзді чути як скрипить поплавок у балоні. Як це можна пофіксити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей