Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а їм ніхто не забороняє зупиняти порушників взагалі без "люстр"Doktor писав: я вкотре був в сан франківську і так в копів тільки сині люстри, так ось питання яке вони мають право зупиняти порушників без червоних люстр?
Щоб то все нормально працювало ще мають бути датчикі і єлектрокоректори на нерівностях мали б опускати фари.Хватить раз тобі пригнути а зустрічна в той час зловить зайчік.Петро писав: Ме6і при правильно виставлених фарах,з встановленими лінзами ше ні разу не моргнули-шо я зробив не так
І омивач має бути обов’язково.САХАР писав: Щоб то все нормально працювало ще мають бути датчикі і єлектрокоректори
Doktor писав: яке вони мають право зупиняти порушників без червоних люстр?
8.9. Вимога про зупинку транспортного засобу подається працівником міліції:
а) жезлом або рукою, що вказує на цей транспортний засіб;
б) за допомогою увімкненого проблискового маячка синього і червоного або лише червоного кольору та (або) спеціального звукового сигналу;
в) за допомогою гучномовного пристрою;
г) за допомогою спеціального табло, на якому зазначається вимога про зупинку транспортного засобу.
то з якого закону? не з наказу 111 часом?may писав: 8.9. Вимога про зупинку транспортного засобу подається працівником міліції:
ще не зустрчав жодного електрокоректора з датчиками дороги, щоб так різко регували і моментально опускали фари.САХАР писав: Щоб то все нормально працювало ще мають бути датчикі і єлектрокоректори на нерівностях мали б опускати фари.Хватить раз тобі пригнути а зустрічна в той час зловить зайчік.
Жигуль на ксенонах і чорних стопах то тєма,не?!George734 писав:ще не зустрчав жодного електрокоректора з датчиками дороги, щоб так різко регували і моментально опускали фари.САХАР писав: Щоб то все нормально працювало ще мають бути датчикі і єлектрокоректори на нерівностях мали б опускати фари.Хватить раз тобі пригнути а зустрічна в той час зловить зайчік.
То все від лихого ті датчики і автокоректори
Взагалі-то це з ПДРbossjara писав:то з якого закону? не з наказу 111 часом?may писав: 8.9. Вимога про зупинку транспортного засобу подається працівником міліції:
may писав: Взагалі-то це з ПДР
Вона і з автокоректором зловить того зайчика,бо його принцип роботи не такий,як ти собі думаєшСАХАР писав: Хватить раз тобі пригнути а зустрічна в той час зловить зайчік.
Мені не треба думати.Я бачу коли їде машина на зустріч навіть супер нова з ксеноном заводським,і скаче по ямам то фари рухають потік світла більш менш в положення як має йти пучок по рівній дорозі.Може якісь технічні нюанси є,я не внікав але не сліплять фари до прикладу Октавії 7 а їде Авео на зустріч китайксенон і можна зупинятися.Sluva писав: Вона і з автокоректором зловить того зайчика,бо його принцип роботи не такий,як ти собі думаєш
Для чого стоять тоді датчикі положення кузова?Sluva писав: їзда по ямах і горбах то автокоректор не працює
Да фіг там.Я зрозумів їх роботу так на хлопський розум .Хочу почути для чого вони там дійсно.Петро писав: САХАР, для пантів
В залежності від завантаження авто корегує верх-низСАХАР писав:Да фіг там.Я зрозумів їх роботу так на хлопський розум .Хочу почути для чого вони там дійсно.Петро писав: САХАР, для пантів
вони корегують положення фар залежно від завантаження. Сіло 5 чоловік з грузом в багажнику, чи один водій, от воно виставляє положення фар відносно положення кузова, що не зрозуміло. Я на своїй бачу, як світло рухається, коли заводишся і включаєш ближнє.САХАР писав: Для чого стоять тоді датчикі положення кузова?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей